CÂȘTIGĂ 10 MII DE LEI CU PAYNET
feb 15, 2021
Înregistrează-te gratuit!

În luna februarie, echipa Paynet celebrează recunoștința și încrederea oamenilor! Vă mulțumim că ați ales să utilizați serviciile noastre de plăți online. Suntem 100 de mii utilizatori pe Paynet. Cea mai faină experiență a noastră de-a lungul timpului a fost și este comunicarea cu utilizatorii portofelului: fiecare din voi ne ajuta să dezvoltăm produsul și să oferim servicii la cel mai înalt nivel. VĂ MULȚUMIM! Și cum “MULȚUMESCUL” nu-l poți pune în buzunar, am hotărât să mulțumim în moneda națională!

În perioada 15 februarie - 28 februarie 2021 achită orice facturi sau servicii cu aplicația Paynet, în sumă minim de 100 MDL, și ai ocazia să primești 10 mii de lei în portofel. Cu cât mai multe facturi achitate, cu atât șansele de a primi marele premiu sunt mai mari! Vom identifica utilizatorul cu cele mai multe achitări efectuate! Poți plăti nu doar facturile personale, dar și a părinților, vecinilor, rudelor, etc. Şi aceasta nu e tot, respectând condițiile concursului, încă 2 participanți vor fi premiați cu câte 1000 lei și respectiv cu 500 lei, care vor fi transferați direct pe portofelul Paynet. La concurs participă toți utilizatorii Paynet.

Dacă încă nu ești utilizator Paynet, descarcă aplicația Paynet și înregistrează-te gratuit! Plătește orice factură ușor, rapid și în siguranță!

Concursul se va desfășura în perioada 15 februarie - 28 februarie 2021. Pe data de 1 martie vom alege câștigătorii, mai multe detalii le găsiți în regulament oficial.
 

Ți-a plăcut aplicația Paynet?

Depunem foarte mult efort ca să oferim servicii de plată de cea mai înaltă calitate. Lasă-ne un feedback în App Store sau Google Play.
 

Ai întrebari?

Contactează-ne la numărul de telefon, Skype, Viber sau Whats App: (+373) 68 425 125
Scrie-ne pe Facebook sau Instagram.

Mai multe
Caută și plătește orice factură din Moldova cu aplicația Paynet
nov 13, 2020

Trimiți bani acasă lunar pentru plata facturilor? Pierzi timp și plătești comisioane la microbuz iar apoi rogi vecinii să îți achite serviciile comunale? Trimiți bani pentru plata universității, creditelor sau altor tipuri de servicii? Noi continuăm să ne dezvoltăm și serviciul nostru a devenit mai accesibil în afara Republicii Moldova. Acum plătește toate acestea chiar tu, din orice colț al lumii, doar cu aplicația Paynet, fără a pierde timp și bani. Pătește facturile tale sau a părinților direct din telefonul tău mobil.

Ți-a plăcut aplicația Paynet?

Depunem foarte mult efort ca să oferim servicii de plată de cea mai înaltă calitate. Lasă-ne un feedback în App Store sau Google Play.

Ai întrebari?

Contactează-ne la numărul de telefon, Skype, Viber sau Whats App: (+373) 78 999 998
Scrie-ne pe Facebook sau Instagram.

Mai multe
Primește 5% CASHBACK pe Paynet de la Cadouri.md
sep 29, 2020
Primește 5% CASHBACK pe Paynet de la Cadouri.md

Trimite flori, cu sau fără ocazie. Surprinde oamenii dragi cu surprize neașteptate: comandă flori sau diverse compoziții de cadouri online, pe Cadouri.md. Acum la orice comandă online primești 5% cashback pe portofelul Paynet. (da, noi dăm bani înapoi, nu puncte sau bonus!) Pătește online și primește cashback. Atenție: nu uita să introduci numărul de telefon mobil în sectiunea „Cashback” ca să primești garantat 5% cashback. Citește cu atenție instrucționile de mai jos.

Cum funcționează cashback-ul de la Paynet în parteneriat cu Cadouri.md?

Alege orice cadou sau buchet de flori pe site-ul Cadouri.md.

 

Alege metoda de plată “ACHITARE CU CARDUL”, și plasează comanda.

 

În urmatorul pas vei fi redirecționat pe pagina de plată unde introduci datele dupa metoda alesă. Completeaza căsuța alăturată cu numărul de telefon cu care ești înregistrat pe Paynet.

 

Verifică cu acuratețe numărul introdus. Dacă numărul este corect, pe ecra apare un mesaj de confirmare. Dupa ce finalizezi plata pentru produsele alese, vei primi 5% cashback direct pe portofelul Paynet.


Ce faci cu cashback-ul?

Orice îți dorești: plătește facturi, transferă unui prieten, folosește banii atunci când plătești cumpărături online cu Paynet pe site-urile parteneri noștri unde este disponibil ca metodă de plată (la fel ca și Visa sau Mastercard). Urmărește pagina de Facebook pentru a fi la curent cu alte oferte de cashback care vor aparea în curând.

*Oferta de 5% cashback la comezile online de pe Cadouri.md este valabilă până pe 26 octombrie, 2020.

Mai multe
Articole pe pagină: