Cu ei a fost o seara ca in filme! Cunoaste-i pe partenerii petrecerii aniversare 5 ani, O Seara Perfecta
dec 06, 2017
IMAGE
Cinci ani de seri perfecte au fost sarbatoriti alaturi de cei mai frumosi si speciali invitati, dar si partenerii emisiunii.

Am fost onorati sa fim si noi prezenti alaturi de familia care creaza serile frumoase si perfecte, si le multumim foarte mult pentru aceasta invitatie. 

„Precum O seara Perfecta este de mai mult de 5 ani alaturi de telespectatori, la fel si compania Paynet, este aproape de fiecare cetațean din Moldova, care doreste si isi achita serviciile intr-un mod simplu, rapid si sigur!”, a spus Boris Foca, Project Manager Paynet.

 

 

Mai multe
Freelancerii drept promotori ai culturii banilor electronici. Ce spun aceștia despre Paynet
dec 06, 2017
freelanceri folosesc Paynet
Moldova s-a aliniat „virtual” marilor state ale lumii în ceea ce ține de plățile electronice. Fiecare cetățean, care tinde să-și valorifice timpul, a găsit soluția perfectă. Este vorba de Paynet, un portofel electronic, ce soluționează instantaneu problemele și grijile cotidiene. În multe situații banii electronici iau rolul unui colac de salvare, iar tendința de familiarizare cu plățile virtuale nu aduc decât beneficii. Infiltrarea unui portofel electronic în viața noastră reprezintă un avantaj și societatea în care trăim este suficient de deschisă pentru asemenea schimbări. Freelancerii reprezintă un motor de inovații în acest domeniu, ei cu greu își pot închipui viața fără un portofel electronic comod, mobil și mereu la îndemână.

Banii electronici reprezintă viitorul din moment ce tindem să prețuim timpul nostru. Freelancerii sunt persoanele care își valorifică la maximum fiecare minut și țin să-l utilizeze potrivit. Acesta este unul dintre motivele pentru care ei aleg portofelel electronice, care îi ajută să-și gestioneze banii și prin urmare să menajeze timpul.

Photo Shape Editor: https://www.tuxpi.com/photo-effects/shape-tool

„Eu cred că viitorul le aparține banilor electronici și criptovalutelor. Mediul de afaceri este strict legat de servicii care nu oferă achitări prin bani electronici (internet, electricitate, etc). Până aceste achitări nu sunt main-stream, va fi mai greu să le folosim. Ah da, mai includem în mix-ul dat și FISC și Bănci și toată legislația Moldovei (care zice că toate tranzacțiile trebuie să fie în lei). Totuși eu cred că ar fi util, deoarece cu cât mai multe metode de a achita serviciile sunt disponibile – cu atât mai bine este pentru client „And the world turns around the client, everything else doesn’t matter”.

Eu ca freelancer aș dori să primesc bani pe Payoneer. De ce? Fiindcă mă simt mai sigur dacă compania nu are de a face cu Moldova, scena politică și economică din țară (încât acestea sunt instabile). Dar, dacă serviciu mi-ar permite (ca și Paypal) să transfer bani spre card bancar (cu minime comisioane) – și clientul meu ar insista să folosesc Paynet – probabil și aș fi acceptat. Aș mai accepta să folosesc această aplicație dacă rata de comision ar fi mai mică în raport cu alte sisteme, de exemplu să pot expedia 500 de euro cu un cost aproximativ de 10 euro”, spune Sergiu Nikro.

Photo Shape Editor: https://www.tuxpi.com/photo-effects/shape-tool

„Banii electronici sunt următoarea formă evolutivă a economiei. Nu știu cât de pregătită este omenirea să îi adopte pe deplin, cu atât mai mult statele mai puțin dezvoltate în acest domeniu, precum Republica Moldova, dar sunt clar o treaptă nouă. Ar fi perfect dacă toti comercianții din Moldova ar accepta plăti online prin PayPal, Paynet sau orice alt sistem, deoarece este foarte util pentru că-ți salvează timpul, care este foarte prețios.

În Bitcoin încă nu cred. Este moneda viitorului cu siguranța, dar încă nu cred în ea. Avem nevoie să mai creștem (mă refer la gradul de inteligență financiară globală) ca să putem trai într-un sistem ca cel dat de Bitcoin. Am auzit despre Paynet, dar recunosc că nu îl folosesc. Totuși sunt adeptul inovațiilor și utilizez un tip similar de portofel electronic. M-ar atrage pe Paynet dacă ar avea o rată mai corectă de schimb valutar și un comision mai mic la extragere, asta în condițiile în care Paynet ar fi o opțiune pentru freelancer.com. Cred că încă un rol important în decizia mea de a utiliza Paynet ar fi și promovarea mai intensă a acestuia”, spune Anatol Ursu.

Photo Shape Editor: https://www.tuxpi.com/photo-effects/shape-tool

„Banii electronici sunt foarte comozi pentru a face plăți și transferuri. În special când este vorba despre transferurile urgente. Binențeles că mai apar careva probleme de ordin tehnic, dar se rezolvă rapid. În ce privește, dacă ar folosi site-urile comerciale de la noi metode alternative de plată cum ar fi Bitcoin, Paypal, Paynet pe lângă astea clasice cash și card bancar, ar fi cu mult mai avantajos.

În așa caz aș fi scutit de anumite plăți, nu ar mai trebui să-mi transfer banii de pe portofelul electronic pe cardul bancar (ceea ce înseamnă încă o taxă de plătit pentru transfer, sau eventual niște bănuți pierduți atunci când se face conversia unei valute într-alta). Am auzit despre Paynet, dar recunosc că încă nu l-am încercat, cred că m-ar motiva s-o fac anumite avantaje în ceea ce ține de conversia valutelor și o promovare mai intensă, deoarece nu sunt la curent cu toate caracteristicile pe care le are”, spune Petru Babalau.

Comoditate, rapiditate și minimum efort, freelancerii apreciază calitatea serviciilor și îi îndeamnă pe ceilalți să facă un pas spre viitor. Indiferent de sistemul ales, trebuie să ținem cont de plusurile pe care ni le oferă și să fim conștienți de minusurile pe care le are.

Mai multe
3 Companii de creditare accepta plata creditelor prin PAYNET
dec 01, 2017
Micro imprumut, OK Credit si Credit BUN

Micro imprumut, OK Credit si Credit BUN sunt cei mai noi parteneri ai PAYNET. Incepind cu data de 15 noiembrie orice client PAYNET poate sa-si achite creditele prin intermediul Portofelului electronic. Companiile care doresc sa si incaseze platile prin solutiile de plata Paynet sunt din ce in ce mai multe. Aceasta se datoreaza faptului ca compania Paynet la moment Numara mai mult de 30.000 de membri si peste 200 prestatori de servicii.

Numarul persoanelor care aleg Paynet fie ca solutie de primire plati fie ca modalitate de plata este in crestere cu 50% anual.Astfel estimam in anul 2018 compania Paynet sa fie un lider detasat al segmentului Solutii de plati. Mentionam faptul ca compania Paynet propune doua solutii companiilor de incasare plati. Prima este o solutie destinata strict site-urilor, adica incasarea banilor online. Cea de a doua solutie Business este o aplicatia Paynet Business – ce permite incasarea platilor direct de la client, prin achitarea cu aplicatia din telefonul mobil.

Mai multe
Articole pe pagină:
Despre Portofel
Acesta este primul Portofel Electronic din Moldova. Plătește facturile comod și de oriunde. Beneficiază de programul de Loialitate, care oferă multe bonusuri și reduceri în magazinele și localurile din Moldova.

Facebook

Descarcă aplicația AICI

Parteneri Paynet

Arhive