Pentru tine Paynet a devenit mai comod după asta, sau nu?
apr 05, 2019
Foarte mulți cetățeni plecați își achită facturile lor sau a părinților anume prin Paynet pentru ca e foarte comod și ai la îndeamnă aplicația la orice ora și de oriunde.

Salut draga utilizator, sau viitor utilizator Paynet. Să știi că noi lucram mult ca produsul nostru să fie util și comod în utilizare oriunde te-ai afla. Este cunoscut faptul că poți efectua plăți prin aplicația Paynet atât de pe teritoriul Republicii Moldova cât și peste hotare. Foarte mulți cetățeni plecați își achită facturile lor sau a părinților anume prin Paynet pentru ca e foarte comod și ai la îndeamnă aplicația la orice ora și de oriunde. Însă avem utilizatori care au achitat facturile cu succes aflându-se în Moldova, dar au apărut probleme în procesul achitării acestora atunci când se aflau peste hotare. Care sunt cauzele posibile și cum să le eviți data viitoare?

Tu te-ai înregistrat pe www.paynet.md doar cu numărul de telefon mobil. Acest număr este unica informație de autentificare și confirmare atunci când efectuezi orice tranzacție, ca de exemplu plățile serviciilor comunale. Confirmarea lor are loc prin primirea unui cod prin SMS (se numește OTP), pe care-l introduci în câmpul necesar ca să confirmi plata. E simplu, de acord?

Pentru a utiliza Paynet atunci când ești peste hotare, este foarte important sa ai numărul de telefon activ (în Roaming), ca să primești acel SMS de confirmare. De multe ori utilizatorii își deconectează telefonul de la Roaming astfel nu pot primi SMS-uri, și respectiv nu reușesc să achite facturi, ajung să aibă datorii, deconectări, etc.

Noi suntem foarte receptivi, și am încercat să soluționăm și această problemă. Cum plătești prin Paynet fără acel SMS și fără Roaming? Da, acum aceasta opțiune e posibilă!

Pentru ca tu să poți plăti fără confirmarea cu numărul de telefon, este important să utilizați ANUME aplicația Paynet. (NU de pe web!) Deci dacă până acum nu ai folosit niciodată aplicația, descarcă imediat și vezi cât e de simplu! (Cei care nu o au, vedeți aici: pentru iOS sau Android).

De ce aplicația? În aplicație am creat opțiunea autentificării cu un cod  PIN de 4 cifre. E simplu: când te loghezi în aplicație, va trebui sa setezi oricare 4 cifre la dorință, care trebuie să le memorezi. Cu acest cod PIN , de azi înainte te vei loga în aplicație și vei confirma orice plată. E simplu, nu? Astfel, chiar dacă ești în Moldova sau peste hotare, tu te loghezi și achiți folosind PIN-ul de 4 cifre și gata! Nu mai este nevoie sa primești SMS la număr de telefon. ATENȚIE! Opțiunea autentificare și logare cu PIN este disponibila doar din aplicația mobilă (pe web asta nu lucrează). Așa ca e important să ai în telefon aplicația Paynet (Descarcă aici: iOS sau Android).

Cam asta-i tot ce-am vrut să-ți spun pe azi. Te îndemn să încerci și tu (dacă nu ai încercat) și sa revii cu un feedback. Dar dacă ți s-a părut foarte faină și utilă aplicația Paynet, recomand-o și prietenilor. Cum altfel noi sa fim motivați să ne dezvoltam în Moldova?

Iți mulțumesc, pe curând.

Mai multe
NOU: Confirmă tot doar cu PIN-ul
oct 24, 2018
folosești un cod PIN de 4 cifre atunci când te loghezi în contul tău Paynet

Funcțional NOU!

De acum încolo folosești un cod PIN de 4 cifre atunci când te loghezi în contul tău Paynet! Pentru a seta un cod PIN secret, descarcă sau actualizează aplicația mobila Paynet Wallet:

Aplicația pentru dispozitiv iOS

Aplicația pentru dispozitiav Android

Acest cod PIN va fi necesar atunci când utilizați aplicația Paynet Wallet pentru a efectua plăți online, la achitarea facturilor, ratele lunare la credit și pentru confirmarea tuturor tranzacțiilor, oricând și de oriunde în lume. Asigurați-vă si NU oferiți acest cod PIN nimănui.

Pentru a configura codul PIN online:

1.Actualizează sau descarcă aplicația Paynet Wallet:  iOS sau Android

2. Loghează-te în contul tău Paynet

3. Urmează instrucțiunile de pe ecran pentru a configura PIN-ul secret.

E simplu. Setează și utilizează Paynet cu placere! 

Mai multe
Alimentarea și retragerea banilor de pe Paynet
aug 06, 2018
Alimentarea și retragerea banilor de pe Paynet are loc prin mai multe metode:  cash - la punctele partenerilor nostri sau terminale, carduri bancare, webmoney, yandex money, qiwi wallet, bitcoin, yandex money
киви кошелек в молдове

Alimentarea și retragerea banilor de pe Paynet are loc prin mai multe metode: cash, carduri bancare, Webmoney, Yandex money, Qiwi wallet, Bitcoin.

Alimentarea portofelului Paynet în numerar se face cu ușurința la unul din oficiile partenerilor nostri: oficii poștale, oficiile companiei Microîmprumut, Moldcell shop, Poșta Moldovei, filialele băncii MAIB, etc. Pentru a verifica adresa exactă a filialelor partenerilor Paynet unde se poate de efectuat alimentarea portofelului, vezi harta interactivă.

O alta metodă comodă de a alimenta portofelul electronic Paynet, cât și de a retrage banii este cu ajutorul cardului bancar. Alimentezi portofelul, apoi alegi să platești pe alte magazine online, tot cu portofelul Paynet. Astfel nu va fi necesar să introduci datele cardului tău, deci cu ajutorul portofelului ai parte de o securitate maxima.

Ai un alt portofel digital?

Avem mulți utilizatori care alimenteaza sau retrag banii pe/de pe alt portofel digital cum ar fi: Webmoney, Yandex Money, Qiwi wallet, Bitcoin. Exact, pe Paynet poți să-ti retragi banii de pe alte portofele. Ce faci cu banii? Orice! – cash out, achită facturile sau transferă unui prieten.

În concluzie putem afirma că portofelul electronic Paynet are o mulțime de avantaje și posibilități pe care le ofera utilizatorilor pentru a le ușura activitațile de zi cu zi, procesul de lucru sau pentru a face plațile mult mai comode și simple chiar și la distanța, atunci cănd sunteți departe de casă.

Încă nu ești utilizator Paynet? ÎNREGISTREAZĂ-TE GRATUIT!

Mai multe
Articole pe pagină: