Ce este un altcoin?
iul 23, 2021
Toate criptomonedele de top le puteți tranzacționa în contul Paynet.

Altcoin este denumirea generală pentru toate celelalte monede virtuale care au apărut dupa Bitcoin. Aceste monede vor sa fie o alternativă la Bitcoin. De exemplu Ethereum este un altcoin. Bitcoin fiind prima criptomoneda creată este criptomoneda originală.

Numeroase criptomonede au fost create și vor mai fi create, însă puține dintre acestea vor rezista pe piață deoarece multe dintre ele nu rezolva o problemă. Bitcoin este moneda principală pe piata criptomonedelor și credem că există loc și pentru alte criptomonede pe piață. Criptomonedele care vor putea supraviețui testului timpului vor fi cele care își vor dovedi utilitatea și vor putea servi unui scop anume și să ofere plus valoare în sistemul economic blockchain.

Există numeroase criptomonede, dar majoritatea dintre ele au o cotă de piață nesemnificativă sau un volum de tranzacționare zilnic foarte mic care nu impactează semnificativ cripto trade-ul.

Principalele Altcoin în 2021
Nu toate criptomonedele altcoin sunt de luat în considerare pentru tranzacții. În 2021 Paynet recomandă să urmariți top criptomonede pentru tranzacții:

1. Bitcoin (BTC)
2. Bitcoin cash (BCH)
3. Dogecoin (DOGE)
4. Ethereum (ETH)
5. Litecoin (LTC)
6. OmiseGo (OMG)
7. Paxos Standard (PAX)
8. Qtum (QTUM)
9. Tron (TRX)
10. TrueUSD
11. USD coin (USDC)
12. Tether (USDT)

​Toate criptomonedele de top pentru 2021 le puteți tranzacționa în contul Paynet ( pe portofel digital, tranzacții instant). Înainte de a investi într-un altcoin iți recomandăm sa faci o cercetare și o documentare amănunțită pentru a fi la curent cu avantajele dar și cu riscurile implicate în tranzacționarea altcoin-urilor.

 

Mai multe
Primește 10% CASHBACK pe Paynet de la CasaCurata.md
mai 13, 2021
Primește 10% CASHBACK pe Paynet de la CasaCurata.md

Lunar sau săptămânal cumpărăm produse de uz casnic sau igiena personala de la Casa Curata. Cel mai plăcut lucru, pe lângă reducerile mari, este că magazinul oferă livrare! Economie de timp, bani, și ... fără dureri de spate. Iar acum la orice comandă online, primești 10% cashback pe portofelul Paynet. (da, noi dăm bani înapoi, nu puncte sau bonus!) Pătești online și primeștă cashback! Atenție: nu uita să introduci numărul de telefon mobil în sectiunea „Cashback” ca să primești garantat 10% cashback. Citește cu atenție instrucționile de mai jos. Cum funcționează cashback-ul de la Paynet în parteneriat cu CasaCurata.md? Alege orice produse chimice sau de igienă personală pe site-ul CasaCurata.md.

Alege metoda de plată “PAYNET - ACHITARE CU CARDUL ȘI ALTE SISTEME DE PLATĂ”, și plasează comanda.

În următorul pas vei fi redirecționat pe pagina de plată unde introduci datele după metoda aleasă. Completează căsuța alăturată cu numărul de telefon cu care ești înregistrat pe Paynet.

Verifică cu acuratețe numărul introdus. Dacă numărul este corect, pe ecran apare un mesaj de confirmare. După ce finalizezi plata pentru produsele alese, vei primi 10% cashback direct pe portofelul Paynet.


Ce faci cu cashback-ul? Orice îți dorești: plătește facturi, transferă unui prieten, folosește banii atunci când plătești cumpărături online cu Paynet pe site-urile parteneri noștri unde este disponibil ca metodă de plată (la fel ca și Visa sau Mastercard). Urmărește pagina de Facebook pentru a fi la curent cu alte oferte de cashback care vor aparea în curând.

*Oferta de 10% cashback la comezile online de pe CasaCurata.md este valabilă până pe 30 iunie, 2021.

 

Mai multe
Nu pot intra în aplicația Paynet. De ce?
mai 06, 2021
Pentru aceasta este necesar să resetezi parola și codul PIN de logare foarte simplu.

Dacă și tu ai aceasta problemă, nu îți face griji, totul e ok. Noi la Paynet lucrăm și reînnoim funcționalul aplicației. In acest context, din punct de vedere al securității, unii utilizatori ar putea avea dificultate în procesul de logare în aplicația Paynet. Pentru aceasta este necesar să resetezi parola și codul PIN de logare foarte simplu:
1. Parola se schimba, la moment, din versiunea web, adică direct pe site-ul Paynet: AICI
2. Dupa ce ai schimbat parola, intra în aplicație, seteaza noul PIN cod de logare, și plătește facturile ca de obicei.

Dacă ai nevoie de ajutor sau alte întrebari, scrie-ne pe Facebook sau sună-ne la (+373) 78 999 998

Mai multe
Articole pe pagină: