Caută și plătește orice factură din Moldova cu aplicația Paynet
nov 13, 2020

Trimiți bani acasă lunar pentru plata facturilor? Pierzi timp și plătești comisioane la microbuz iar apoi rogi vecinii să îți achite serviciile comunale? Trimiți bani pentru plata universității, creditelor sau altor tipuri de servicii? Noi continuăm să ne dezvoltăm și serviciul nostru a devenit mai accesibil în afara Republicii Moldova. Acum plătește toate acestea chiar tu, din orice colț al lumii, doar cu aplicația Paynet, fără a pierde timp și bani. Pătește facturile tale sau a părinților direct din telefonul tău mobil.

Ți-a plăcut aplicația Paynet?

Depunem foarte mult efort ca să oferim servicii de plată de cea mai înaltă calitate. Lasă-ne un feedback în App Store sau Google Play.

Ai întrebari?

Contactează-ne la numărul de telefon, Skype, Viber sau Whats App: (+373) 78 999 998
Scrie-ne pe Facebook sau Instagram.

Mai multe
Primește 5% CASHBACK pe Paynet de la Cadouri.md
sep 29, 2020
Primește 5% CASHBACK pe Paynet de la Cadouri.md

Trimite flori, cu sau fără ocazie. Surprinde oamenii dragi cu surprize neașteptate: comandă flori sau diverse compoziții de cadouri online, pe Cadouri.md. Acum la orice comandă online primești 5% cashback pe portofelul Paynet. (da, noi dăm bani înapoi, nu puncte sau bonus!) Pătește online și primește cashback. Atenție: nu uita să introduci numărul de telefon mobil în sectiunea „Cashback” ca să primești garantat 5% cashback. Citește cu atenție instrucționile de mai jos.

Cum funcționează cashback-ul de la Paynet în parteneriat cu Cadouri.md?

Alege orice cadou sau buchet de flori pe site-ul Cadouri.md.

 

Alege metoda de plată “ACHITARE CU CARDUL”, și plasează comanda.

 

În urmatorul pas vei fi redirecționat pe pagina de plată unde introduci datele dupa metoda alesă. Completeaza căsuța alăturată cu numărul de telefon cu care ești înregistrat pe Paynet.

 

Verifică cu acuratețe numărul introdus. Dacă numărul este corect, pe ecra apare un mesaj de confirmare. Dupa ce finalizezi plata pentru produsele alese, vei primi 5% cashback direct pe portofelul Paynet.


Ce faci cu cashback-ul?

Orice îți dorești: plătește facturi, transferă unui prieten, folosește banii atunci când plătești cumpărături online cu Paynet pe site-urile parteneri noștri unde este disponibil ca metodă de plată (la fel ca și Visa sau Mastercard). Urmărește pagina de Facebook pentru a fi la curent cu alte oferte de cashback care vor aparea în curând.

*Oferta de 5% cashback la comezile online de pe Cadouri.md este valabilă până pe 26 octombrie, 2020.

Mai multe
Primește 5% CASHBACK pe Paynet de la Moldeco.md
aug 06, 2020
Primește 5% CASHBACK pe Paynet de la Moldeco.md

Cauți cadoul perfect pentru o prietenă, mamă ori bunică? Sau vrei să-ți decorezi casa cu gust și să creezi un colț ca din revistele de decor interior? Alege rame perfecte pentru fotografiile de familie, sau înrămează chiar și picturile copiilor tăi pentru amintiri frumoase. Sau poate a venit timpul să găsești rama perfectă pentru oglinda cea mare din coridor sau baie? Dăruiește cele mai faine cadouri prietenilor cu ocazii frumoase. Toate acestea le gasești pe siteul Moldeco.md: suvenirele făcute manual de artizanii locali pot fi cadouri ideale cu orice ocazie specială de familie sau ziua de naștere a celei mai bune prietene, iubită sau o rudă dragă. Comandă online orice găsești pe site-ul Moldeco.md și primește 5% cashback pe portofelul Paynet. (da, noi dăm bani înapoi, nu puncte sau bonus!) Plătește online și primește cashback. Atenție: nu uita să introduci numărul de telefon mobil în secțiunea „Cashback” ca să primești garantat 5% cashback. Citește cu atenție instrucționile de mai jos.

Cum funcționează cashback-ul de la Paynet în parteneriat cu Moldeco.md?

Alege orice cadou, rame sau suvenire pe site-ul Moldeco.md.


Alege metoda de plată “ACHITARE CU CARDUL”, și plasează comanda.


În următorul pas vei fi redirecționat pe pagina de plată unde introduci datele după metoda aleasă. Completează căsuța alăturată cu numărul de telefon cu care ești înregistrat pe Paynet.


Verifică cu acuratețe numărul introdus. Dacă numărul este corect, pe ecran apare un mesaj de confirmare. După ce finalizezi plata pentru produsele alese, vei primi 5% cashback direct pe portofelul Paynet.


Ce faci cu cashback-ul?

Orice îți dorești: plătește facturi, transferă unui prieten, folosește banii atunci când plătești cumpărături online cu Paynet pe site-urile parteneri noștri unde este disponibil ca metodă de plată (la fel ca și Visa sau Mastercard). Urmărește pagina de Facebook pentru a fi la curent cu alte oferte de cashback care vor apărea în curând.

*Oferta de 5% cashback la comezile online de la Moldeco.md este valabilă până pe 4 septembrie, 2020.

Mai multe
Articole pe pagină: