NOU! MoneyGram — disponibil și în portofelul tău Paynet
feb 23, 2023
IMAGE

Noutățile se țin lanț la Paynet - compania de plăți digitale anunță lansarea unei noi funcționalități care va face primirea transferurilor internaționale pe portofelul tău Paynet mult mai accesibilă și mai ușoară.
Începând cu luna februarie, utilizatorii Paynet vor putea primi transferuri MoneyGram din peste 200 de țări, direct în cont sau pe card și îi vor putea retrage de la orice bancomat, oricând doresc.

Acest serviciu nou oferă utilizatorilor Paynet o metodă mai rapidă și mai ușoară de a primi bani. În doar 30 secunde banii ajung în cont, fără a mai fi necesar să treacă prin etapele obișnuite de primire a banilor la bancă. Descarcă aplicația Paynet, primește banii în portofelul tău și retragi-i cu cardul Paynet de la orice bancomat, la orice oră. Comandă cardul Paynet gratuit în aplicație.

Serviciul MoneyGram este disponibil la nivel global, ceea ce face ca primirea de bani de la prieteni și familie din străinătate să fie mult mai ușoară și accesibila. De asemenea, Paynet garantează siguranța și confidențialitatea datelor tale și îți oferă suport tehnic 24/7, atunci când ai nevoie.

Cum poți primi transfer direct în portofelul tău Paynet?
1. Loghează-te
2. Alege din meniul principal “Alimentează”
3. Click “Din transfer internațional/MoneyGram”
4. Introdu datele solicitate

Pentru a beneficia de acest serviciu, actualizează sau descarcă aplicația Paynet disponibilă în App Store sau Google Play.
Pentru mai multe informații, accesează paynet.md sau contactează serviciul support Paynet.

Paynet este o aplicație mobilă de plăți și transfer de bani, care îți oferă un mod rapid și sigur de a face tranzacții financiare. Cu ajutorul acestei aplicații, poți efectua plăți, trimite sau primește bani sau poți efectua donații în doar câteva secunde, direct din portofelul tău Paynet.

Înregistrarea este gratuită!
Log in Înregistrează-te
Înapoi
Despre Portofel
Acesta este primul Portofel Electronic din Moldova. Plătește facturile comod și de oriunde. Beneficiază de programul de Loialitate, care oferă multe bonusuri și reduceri în magazinele și localurile din Moldova.

Facebook

Descarcă aplicația AICI