Paynet lansează Cash2Card
oct 23, 2023
Alimenteaza instant orice card Mastercard din Moldova

Paynet, este încântat să anunțe lansarea unui serviciu nou care va revoluționa modul în care alimentezi cardurile Mastercard. Spune adio procedurilor complicate și întârzierilor — prezentăm serviciul Cash2Card!

 

La Paynet, credem în simplificarea procedurilor financiare pentru clienții noștri, pentru a le face eficiente și fără stres. Cu Cash2Card, ne extindem angajamentul la nivelul următor. Acum poți alimenta orice card bancar Mastercard din Republica Moldova, indiferent că e al tău sau al unui prieten, la oricare terminal Paynet, folosind doar numărul cardului. 

Este rapid, sigur și incredibil de convenabil.

 

De ce să alegi Cash2Card cu Paynet?

  • Viteză: banii ajung imediat pe card după ce a fost făcută alimentarea

  • Simplu: tot ce ai nevoie este numărul cardului

  • Accesibilitate: serviciul nostru este disponibil la terminalele Paynet din întreaga țară, facilitând accesul ori de câte ori ai nevoie.

  • Compatibilitate cu Mastercard: poți alimenta orice card bancar Mastercard din Republica Moldova.

 

Cum funcționează?

  1. Selectezi serviciul Cash2Card de la orice terminal Paynet

  2. Introduceți numărul cardului și suma 

  3. Selectezi Plătește

Încearcă acum Cash2Card la cel mai apropiat terminal Paynet

 

Despre Paynet:

Paynet este pionierul sistemului Fintech din Republica Moldova cu o experiență de 15 ani pe piața de plăți, iar recent a reușit să lanseze, într-un timp record, cardul de debit fizic și virtual Paynet Mastercard.

Acțiunile Paynet sunt orientare spre a facilita tranzacțiile financiare pentru toți moldovenii, Paynet oferă soluții inovatoare și accesibile pentru a satisface nevoile clienților săi.

Ai întrebări? Te consultăm oricând!

Contactează-ne la numărul de telefon, Skype, Viber sau Whats App: (+373) 68 425 125. Scrie-ne pe Facebook sau Instagram.

Înregistrarea este gratuită!
Log in Înregistrează-te
Înapoi
Despre Portofel
Acesta este primul Portofel Electronic din Moldova. Plătește facturile comod și de oriunde. Beneficiază de programul de Loialitate, care oferă multe bonusuri și reduceri în magazinele și localurile din Moldova.

Facebook

Descarcă aplicația AICI