Cheltuielile pentru frumusețe revin cu bonusuri în portofel. Paynet și-a început colaborarea cu Golden Rose
nov 24, 2017
20% reducere bonus la achitare cu portofelul Paynet

Portofelul electronic Paynet devine tot mai cunoscut în rândurile societății. Trăind era inovațiilor și a tehnologiilor informaționale, ideea de a achita la distanță toate serviciile este una care ușor ne ademenește, iar bonusurile și reducerile ne determină să instalăm aplicațiile care ne simplifică viața. În Moldova o asemenea aplicație este Paynet. Spectrul parteneriatelor companiei nu contenește să crească, oferind clienților săi o gamă vastă de beneficii.

Recent, Paynet a început să colaboreze cu Golden Rose, iar timp de două săptămâni persoanele care vor alege să facă cumpărături de la companie, se vor bucura de un bonus de 20%. Paynet-ul a adus o inovație pe piața din Moldova în ceea ce ține de achitarea serviciilor. Timp de doi ani, compania a reușit să stabilească mai multe relații de parteneriat, care vin să dezvolte cultura plății prin intermediul portofelului electronic. De curând, Paynet a început o colaborare frumoasă cu Golden Rose, acum, cei care au un portofel electronic pot benificia de bonus rambursat în cont, la procurarea produselor de frumusețe. „Business solution presupune soluțiile de afaceri pe care le oferă Paynet companiilor și implică incasarea plăților. Noi dăm oportunități prin care poți să primești soluții dacă vinzi produsul pe site, dar și în regim de vânzare fizică. Paynetul vine ca un intermediar între companie și client, cu moduri de plată”, spune Boris Foca, Project Manager Paynet.

Cei avantajați în urma colaborării sunt clienții, care urmează să benificieze de o serie de oportunități. Toate segmentele de vârstă sunt favorizate, dat fiind faptul că persoanele pot achita în modul oportun lor: cash, prin intermediul cardurilor bancare sau cu ajutorul unui portofel electronic, ceea ce reprezintă un beneficiu tinerilor care își valorifică fiecare minut al timpului personal. „Tot ceea ce încearcă să facă acum Paynet-ul nu este altceva decât o inovație pentru piața din Republica Moldova. Este clar și binevizibil că deja crește o nouă generație de cumpărători, care este mai aproape de smartphone-uri și tot ce ține de tehnică. Respectiv parteneriatul cu Paynet era doar o întrebare de timp. Acum facem tot posibilul să atragem clienții noi, iar prin intermediul Paynet să asigurăm tuturor categoriilor de vârstă o capacitate și comoditate cât mai mare de a le satisface necesitățile. În rețeaua de magazine Golden Rose idea colaborării cu Paynetul a fost integrat recent, iar acum ofertele care sunt pentru deținătorii cardului Paynet sunt legate de operațiunile cu bani electronici sunt bonusurile, deoarece Paynet-ul nu se limitează doar la modul clasic de vânzare-cumpărare, ei au mai multe, modalități de plată: cash, bani electroni și bonusurile pe care le acumulăm. Pentru o perioadă de două săptămâni la fiecare operațiune care se realizează cu bani electronici 20% bonus, Condrea Dragoș, șef marketing la rețeaua de magazine Golden Rose și Casa Curată.

În Mall, începând cu ziua de luni, stand-ul companiei Paynet a fost solicitat în nenumărate rânduri, iar oamenii nu au ezitat să cunoască mai multe despre aplicație. Persoanele curioase mai au oportunitatea , până vineri inclusiv, să primească răspuns la toate întrebările ce țin de utilizarea și gestionarea portofelului electronic. „Oamenii sunt destul de interesați de Paynet, iar noi încercăm să le aducem la cunoștință în ce constă această aplicație, dar și care sunt oportunitățile pe care le oferă. Cei care se apropie ne adresează multe întrebări, cel mai frecvent sunt vizate temele transferurilor de bani, achitării serviciilor comunale și colaborărilor dintre Paynet și alte companii. Suntem la Mall de luni și până duminică cu mare drag le vom răspunde celor interesați”, spune Natalia, consultantă la Paynet.

Cât de realiști și imparțiali am fi, frumusețea inevitabil deține un rol important în viața nostră. Pentru că aspectul fizic contează, parteneriatul dintre Paynet și Golden Rose oferă un bonus de 20% la procurarea produselor brandului. Consultantele companiei spun că deși achitarea cu bani virtuali părea complicată, lucrurile au ajuns în albia lor când au efectuat cea dintâi tranzacție, cât despre clienți, aceștia s-au dovedit a fi foarte receptivi. „Achitarea prin intermediul portofelului electronic Paynet reprezintă un mod comod de plată pentru persoane, deoarece tot de ce au nevoie clienții noștri e un smartphone cu aplicația instalată și bani în portofelul virtual. În practică acest lucru este mult mai simplu decât în teorie și am reușit să prind firul de la prima tranzacție efectuată”, spune consultanta Golden Rose.

Din moment ce mai multe companii s-au afiliat Paynet-ului cultura banilor electronici continuă să se dezvolte în Moldova. Oamenii încep mai frecvent să utilizeze portofelul virtual simplificându-și astfel viața.

Mai multe
INFORMARE CLIENȚI PAYNET!
nov 21, 2017
paynet_bonus

Stimați clienți,

În urma solicitărilor parvenite cât și pentru o comoditate cât mai mare a portofelului electronic începând cu data de 15 noimebrie compania “Paynet Services” SRL a modificat sistemul de funcționalitate a Bonusurilor acumulate în
sistem.

Astfel cu bonusurile acumulate poți achita absolut orice serviciu disponibil în portofel. Acum lucrurile au devenit mult mai simple si mai eficiente.

Știați că!

Paynet iți poate aduce bonusuri în portofelul electronic chiar dacă achiți cash ? DA! Acest lucru este posibil.

BEMOL – 2%,

GOLDEN ROSE – 20%

PIZZA CORSO – 5%

OLIVA – 5%

Mai multe companii și oferte speciale le găsiți aici :
https://paynet.md/home/loyaltyofferall

Mai multe
Oliva Ristorante și Paynet – colaborare din care câștigă clientul
nov 14, 2017
oliva_paynet

Loialitatea se percepe în timp, mai mult de un an de zile rețeaua de restaurante Oliva este partenerul companiei Paynet. În urma acestui parteneriat reciproc avantajos au de câștigat în primul rând clienții, aceștia se pot bucura de bonusuri și reduceri pe cinste la fiecare notă de plată. De exemplu, fiecare vizitator, în urma unei mese delicioase oricând benificiază de 5% bonus în buzunarul său electronic, iar fiecare student, care a primit cardul Paynet în incinta universității are 50% reducere pentru prima pizza comandată (oferta este valabilă doar o singură dată). 

Compania Paynet este mai întâi de toate o companie de FinTeh, motiv pentru care putem satisface orice poftă de dezvoltare în cadrul unui parteneriat durabil. Rețeaua de restaurante Oliva este acel exemplu de partener la care se aplică formula Win-Win-Win, adică Oliva – Paynet și client, toți au de câștigat”, spune Boris FOCA, Project Manager Paynet.

„Suntem încântați de acest parteneriat din trei motive. Mai intâi de toate  grija pentru oaspeții noștri. Atât timp cât există o nouă soluție de plată, de loialitate, restaurantul nostru este foarte responsabil la acest capitol. Mereu suntem pentru comoditatea oaspeților noștri de aici și a rezultat punctul de pornire a colaborării noastre. Un alt motiv pentru care suntem plăcut surprinși de aceasta colaborare este seriozitatea partenerului și abordarea profesionistă. Și nu în ultimul rând vreau să menționez Soluția tehnică unică de loialitate. Soluții de loialitate în piață sunt destule dar rețeaua de restaurante Oliva iși permite să conlucreze doar cu cei mai buni”, menționează Olga ZGLAVOCI, Director Operațional Oliva.

 

 

„Avem o istorie productivă alături de rețeaua de restaurante Oliva, sunt mereu deschiși la inovații și foarte receptivi la solicitările și ideile propuse de către Paynet. Avem ca scop să ne susținem reciproc și să realizăm împreuna proiecte inovative pe piața Republicii Moldova”,  spune Ana PATRACHI, Loyalty Manager Paynet.

 

Restaurante Oliva – reprezintă o rețea de localuri de tip familial, care se specializează în bucătăria mediteraneană, preponderent în cea italiană. Administratorii menționează faptul că doresc să familiarizeze publicul din Republica Moldova cu o bucătărie de calitate, menținând standardele înalte în abordarea servirii, decorului și meniului.

 

 

Mai multe
Articole pe pagină:
Despre Portofel
Acesta este primul Portofel Electronic din Moldova. Plătește facturile comod și de oriunde. Beneficiază de programul de Loialitate, care oferă multe bonusuri și reduceri în magazinele și localurile din Moldova.

Facebook

Descarcă aplicația AICI

Parteneri Paynet