ROXNET – Partener NOU Paynet
apr 17, 2018
Roxnet, Paynet, achitare factura internet

Achită serviciile ROXNET prin Paynet cu 0% commision! Mai mult ca atât, primești 2% bani înapoi pe Portofelul Paynet din orice plată efectuată prin Paynet.

         RoxNet este o rețea pe fibră optică ce frunizează servicvicii de acces la internet de calitate, care se dezvoltă dinamic, se străduie să îmbunătățească în mod constant calitatea serviciilor sale și să crească numărul acestora, toate la un preț accesibil. Cei care sunt deja utilizatori ai rețelei RoxNet, pot confirma o atitudinea  prietenoasă și abordare individuală față de fiecare client.

Reaminti: compania Paynet propune soluții societăților comerciale de încasare a plăților: în favoarea persoanelor terțe, soluție destinată comercianților online (website-uri), adică încasarea banilor online, dar și soluție Business - o aplicație ce permite încasarea plăților direct de la client, sau prin achitarea cu telefonul mobil.

Mai multe
Paynet Partener - Balul de Primăvară AQUARELLE 2018!
apr 05, 2018
Balul aquarelle echipa Paynet

Compania Paynet Partener al Celui mai așteptat și grandios eveniment al anului, Balul de Primăvară AQUARELLE 2018. La eveniment au fost prezenți cei mai buni muzicieni, actori, oameni de afaceri, politicieni, cosmetologi, stiliști și foarte multă lume frumoasă.

Balul de Primăvară AQUARELLE 2018 a făcut furori. În cadrul evenimentului mult așteptat s-a desfășurat cea de-a XV-a ediție a premiilor AQUARELLE.

In cadrul evenimentului toti invitatii serii au putut beneficia de programa de loialitate care a avut promotii speciale destinate evenimentului. Astfel introducind PROMO –Codul – AQUARELLE – invitatii au beneficiat si de 40% Bani inapoi la partenerii Paynet.

Pe scenă au evoluat cei mai în vogă artiști de la noi, precum, Dianna Rotaru, Olia Tira, Adrian Ursu, Karizma, Sunstroke project, Alex Calancea Band, Ionel Istrati, Iuliana Beregoi, Natan, Akord, Rupt.

Oaspetele serii a fost spectaculosul interpret MONATIK, care a încins atmosfera cu dansuri ritmate și hituri dansante. Publicul l-a primit cu multă căldură, atmosfera fiind nemaipomenită

Muzică bună, oaspeți minunați, ținute spectaculoase, dansuri energice, și multă voie bună – toate aste inseamna Balul Aquarelle de Primavara 2018.

Mai multe
Post party de 8 Martie
mar 12, 2018
Pași de dans cu Teodor Rădulescu
Magie cu Garry Cozma 
Concert LIVE cu Vali Boghean

Clubul Nostru  te invită la o super-petrecere. Vino cu gașca ta și distrați-vă ca între prietene. Vă pregătim 4 ore pline cu de toate.   

  • Pași de dans cu Teodor Rădulescu
  • Magie cu Garry Cozma
  • Concert LIVE cu Vali Boghean

Șampania serii de la Cricova!

Descoperim Spirulina Vie!

Profităm de oferta de la Paynet!

Cadouri speciale de la Daria Room, Chicco, Skincode, Noreva, Epilare cu laser Dioda, Equilibra si Tik Tak Toys  - jucării senzoriale.  

16 martie, ora 18.00, restaurant „Oscar”.
Un bilet costă 200 lei.
Ofertă specială – 3 bilete achitate – 1 bilet cadou! 

Vă așteptăm! 

Mai multe
Articole pe pagină: