NOU: Confirmă tot doar cu PIN-ul
oct 24, 2018
folosești un cod PIN de 4 cifre atunci când te loghezi în contul tău Paynet

Funcțional NOU!

De acum încolo folosești un cod PIN de 4 cifre atunci când te loghezi în contul tău Paynet! Pentru a seta un cod PIN secret, descarcă sau actualizează aplicația mobila Paynet Wallet:

Aplicația pentru dispozitiv iOS

Aplicația pentru dispozitiav Android

Acest cod PIN va fi necesar atunci când utilizați aplicația Paynet Wallet pentru a efectua plăți online, la achitarea facturilor, ratele lunare la credit și pentru confirmarea tuturor tranzacțiilor, oricând și de oriunde în lume. Asigurați-vă si NU oferiți acest cod PIN nimănui.

Pentru a configura codul PIN online:

1.Actualizează sau descarcă aplicația Paynet Wallet:  iOS sau Android

2. Loghează-te în contul tău Paynet

3. Urmează instrucțiunile de pe ecran pentru a configura PIN-ul secret.

E simplu. Setează și utilizează Paynet cu placere! 

Mai multe
Alimentarea și retragerea banilor de pe Paynet
aug 06, 2018
Alimentarea și retragerea banilor de pe Paynet are loc prin mai multe metode:  cash - la punctele partenerilor nostri sau terminale, carduri bancare, webmoney, yandex money, qiwi wallet, bitcoin, yandex money
киви кошелек в молдове

Alimentarea și retragerea banilor de pe Paynet are loc prin mai multe metode: cash, carduri bancare, Webmoney, Yandex money, Qiwi wallet, Bitcoin.

Alimentarea portofelului Paynet în numerar se face cu ușurința la unul din oficiile partenerilor nostri: oficii poștale, oficiile companiei Microîmprumut, Moldcell shop, Poșta Moldovei, filialele băncii MAIB, etc. Pentru a verifica adresa exactă a filialelor partenerilor Paynet unde se poate de efectuat alimentarea portofelului, vezi harta interactivă.

O alta metodă comodă de a alimenta portofelul electronic Paynet, cât și de a retrage banii este cu ajutorul cardului bancar. Alimentezi portofelul, apoi alegi să platești pe alte magazine online, tot cu portofelul Paynet. Astfel nu va fi necesar să introduci datele cardului tău, deci cu ajutorul portofelului ai parte de o securitate maxima.

Ai un alt portofel digital?

Avem mulți utilizatori care alimenteaza sau retrag banii pe/de pe alt portofel digital cum ar fi: Webmoney, Yandex Money, Qiwi wallet, Bitcoin. Exact, pe Paynet poți să-ti retragi banii de pe alte portofele. Ce faci cu banii? Orice! – cash out, achită facturile sau transferă unui prieten.

În concluzie putem afirma că portofelul electronic Paynet are o mulțime de avantaje și posibilități pe care le ofera utilizatorilor pentru a le ușura activitațile de zi cu zi, procesul de lucru sau pentru a face plațile mult mai comode și simple chiar și la distanța, atunci cănd sunteți departe de casă.

Încă nu ești utilizator Paynet? ÎNREGISTREAZĂ-TE GRATUIT!

Mai multe
Paynet business - Plăți prin scanare QR, SCAN & PAY
aug 06, 2018
Plățile în magazinul sau pe site-ul Dvs. devine și mai convenabilă cu Paynet, datorită posibilității de a plăti prin codul QR în doar doi pași simpli: scanare și confirmarea plății.

Primire plăți online

Sistemul de plată Paynet pentru magazine online și servicii web. Utilizând interfețele web ale serviciului Paynet, clienții vor putea efectua plăți de pe cardurile bancare și portofele electronice. Adițional, pe lângă interfața web a sistemului Paynet, aveți acces la sistemul de loialitate a companei Paynet. Toate ofertele sau promoțiile Dvs vor fi promovate către ce-i peste 50 mii de utilizatori Paynet + vom folosi toate canalele de promovare, inclusiv cross marketing și cu alți partneri exstenți. Ca bonus, beneficiați de sistemul de loialitate de la Paynet.

Un mod nou și ușor de a efectua plăți – prin scanarea codului QR

Plățile în magazinul sau pe site-ul Dvs. devine și mai convenabilă cu Paynet, datorită posibilității de a plăti prin codul QR în doar doi pași simpli: scanare și confirmarea plății. Adițional, pe lângă interfața web a sistemului Paynet, aveți acces la sistemul de loialitate a companei Paynet.

Generarea și vânzarea de bilete pentru evenimentele Dvs.

Paynet vă propune spre examinare colaborarea în vederea generării și vânzării biletelor la evenimentele Dvs. Vă propunem spre integrare modulul, care va permite generare și vânzarea biletelor direct de compania Dvs.

Soluția tehnică va permite:

- generarea de bilete da către compania Dvs.

- primirea plăților pentru bilete (online pe site-ul sau la casieriile Dvs.)

- validarea biletelor direct de către personalul Dvs.

În paralel cu cele enumerate, soluția tehnică va permite:

vânzarea biletelor către alte companii partenere, care vor dori să vândă online tichetele la evenimentul Dvs.

vânzarea tichetelor fizice în rețeaua noastră de parteneri, care constituie peste 400 puncte în toată țara.

Avantajele colaborării cu Paynet:

Generarea, vânzarea și validarea biletelor direct de Dvs. Păstrați traficul la Dvs. pe site și nu-l direcționați pe client la content străin. Aveți posibilitatea vânzării biletelor pe site-ul Dvs., pe site-ul partenerilor www.oplata.md, www.paynet.md și în aplicația mobilă Paynet Wallet.

Sistemul de plăți online Paynet vă oferă o gama largă de instrumente de plată (Paynet, Visa, Mastercard, Qiwi, Yandex, Bitcoin)

- Posibilitatea vânzării biletelor angro pe platforme ca: www.fest.md , www.iticket.md și www.afisha.md

- Vânzarea biletelor fizice la casieriile Dvs. și în rețeaua de parteneri (Moldcell, Orange partners, Darwin, Enter, Unite-Moldtelecom, Xiaomi store)

Afla mai multe AICI și devino partener Paynet.

Mai multe
Articole pe pagină: