PAYNET - BILETE LA PREȚ SPECIAL ! SOCIAL MEDIA ÎN CULISE - Forțele Contentului!
ian 18, 2018
SOCIAL MEDIA IN CULISE -bilete prin Paynet

Dupa cum v-am obișnuit cu Paynet orice devine mai profitabil. Vă intrebați de ce ?

Până in data de 24 ianuarie - Pret - 399 Lei.  Achita prin aplicatia Paynet si primesti - 100 lei BONUS

Perioada  25-28 ianuarie - Pret - 499 Lei  Achita prin aplicatia Paynet si primesti - 100 Lei BONUS.

Grabiți-vă locurile sunt limitate !

INFORMAŢII EVENIMENT
Data: 28 Ianuarie 2018, 11:00 - 17:00
Preţ: 399 lei
Bonus: 100 lei înapoi pe portofel
Telefon Informaţii: (+373) 78 999 998; (+373) 68 425 125;
Locul: Banquet Hall Forum by Beleacov

Descriere Eveniment

Ce este Social Media Marketing fără conținut? Poți cunoaște cele mai noi tehnici de succes în SMM. Poți umple capul cu definiții, check-list-uri și teorie. Poți vorbi până îngheață apa în foc despre metodele corecte de promovare pe Rețelele de Socializare. 
Cum produci Contentul?

Răspunsul la această întrebare vei afla de la invitații noștri:

  • Adriana Arnaut, fondatoarea CreativeAd - Copywriting & Content Writing în Moldova: "20 de Tehnici și Secrete în formularea postărilor pe Social Media";

  • Alexandru Lebedev, fondatorul site-ului de știri diez: "Structura unui Articol Advertorial Eficient";

  • Dragos Guja, Manager pe Marketing și Vânzări la compania Kreyon Media cu invitatul lui special Ion Savin: "Cum produci Foto și Video Content Calitativ pentru Afacerea ta";

  • Anton Pahotin, CEO la GoSocial și Secret Santa Moldova, Fondator la Pahotin Show, Типичная Молдова: "Ce au în comun cele Top 20 postări virale din Republica Moldova?";

  • Ion Botnaru, Director Marketing la Darwin.md, împreună cu echipa vor prezenta: "Top 10 concluzii și lifehack-uri din promovarea prin conținut în 2017"

Asigură-ți un schimb de experiențe profesionale și trăiește din plin sentimentul de apartenență într-un grup de colegi cu valori similare!

  • Prieteni de Breaslă,

  • Spirit de Comunitate,

  • Networking,

  • Content Local,

  • Cadouri.

Cumpără bilet chiar acum! 

Mai multe
Hai la tobogan 3 zile, GRATIS!
ian 16, 2018
Hai la tobogan gratis
Cu ocazia primei ninsori, BisConcert îți oferă 1 bilet GRATIS LA Toboganul de Zăpadă din scuarul Teatrului de Operă și Balet! Oferta este valabilă 3 zile: 16-17-18 ianuarie 2018.

E simplu: la intrare prezinta cardul de reducere din aplicația Paynet și ai 1 bilet GRATIS.

Descarcă aplicația aici:

iOS: http://bit.ly/PaynetiOS
Android: http://bit.ly/PaynetAndroid

Fiecare utilizator Paynet are un card de reduceri direct in telefon care ii oferă reduceri, bonus sau accese gratuite la partenerii Paynet. Urmarește ofertele noastre iar noi avem grijă să te ținem la curent cu ce avem mai bun!

Cu drag și multă zăpadă, echipa Paynet.

Mai multe
Oferta la toboganul de zăpadă cu doar 80 lei!
dec 29, 2017

Căsuțele tradiționale de lemn, obiceiurile germane, italiene și franceze, curțile alimentare, o mulțime de surprize, toate acestea vă vor crea o atmosferă de poveste de Crăciun.

Dar cel mai important eveniment din orășelul de poveste – este deschiderea primului parc de distracție de iarnă din Moldova – „Toboganul de gheață”.

O excursie, de astfel de plăcere, costă doar 20 de lei. Dar biletele pot fi cumpărate și ONLINE, pe PAYNET.MD
Paynet – partenerul ONLINE EXCLUSIV ! Apropo, achitând prin sistemul de plăți Paynet, puteți cumpăra bilete în mod foarte avantajos.

 

Dacă 1 intrare = 20 lei prin Paynet 10 intrări = 95 de lei. Iar dacă cumperi biletele până la ora 14:00 zilnic, vei scoate din buzunar doar 80 lei pentru 10 intrări!

Descărcați aplicația, înregistrăți-vă, achitați și gata. La intrare pe „Toboganul de Zapada” – prezentați codul de bare din telefon și savurați plăcerea iernii împreună cu noi.

Apropo, ca să nu stați în rânduri, biletele puteți să le procurați deja de acasă. Grăbiți-vă, mergem împreună la „Toboganul de Zapada”.

Mai multe
Articole pe pagină:
Despre Portofel
Acesta este primul Portofel Electronic din Moldova. Plătește facturile comod și de oriunde. Beneficiază de programul de Loialitate, care oferă multe bonusuri și reduceri în magazinele și localurile din Moldova.

Facebook

Descarcă aplicația AICI

Parteneri Paynet

Arhive