Nu pot intra în aplicația Paynet. De ce?
mai 06, 2021
Pentru aceasta este necesar să resetezi parola și codul PIN de logare foarte simplu.

Dacă și tu ai aceasta problemă, nu îți face griji, totul e ok. Noi la Paynet lucrăm și reînnoim funcționalul aplicației. In acest context, din punct de vedere al securității, unii utilizatori ar putea avea dificultate în procesul de logare în aplicația Paynet. Pentru aceasta este necesar să resetezi parola și codul PIN de logare foarte simplu:
1. Parola se schimba, la moment, din versiunea web, adică direct pe site-ul Paynet: AICI
2. Dupa ce ai schimbat parola, intra în aplicație, seteaza noul PIN cod de logare, și plătește facturile ca de obicei.

Dacă ai nevoie de ajutor sau alte întrebari, scrie-ne pe Facebook sau sună-ne la (+373) 78 999 998

Mai multe
Primește 5% CASHBACK pe Paynet de la CasaCurata.md
apr 07, 2021
Primește 5% CASHBACK pe Paynet de la CasaCurata.md

Lunar sau săptămânal cumpărăm produse de uz casnic sau igiena personala de la Casa Curata. Cel mai plăcut lucru, pe lângă reducerile mari, este că magazinul oferă livrare, economie de timp, bani, și ... fără dureri de spate. Iar acum la orice comandă online, primești 5% cashback pe portofelul Paynet. (da, noi dăm bani înapoi, nu puncte sau bonus!) Pătești online și primești cashback!

Atenție: nu uita să introduci numărul de telefon mobil în secțiunea „Cashback” ca să primești garantat 5% cashback. Citește cu atenție instrucționile de mai jos.

Cum funcționează cashback-ul de la Paynet în parteneriat cu CasaCurata.md?

Alege orice produse chimice sau de igienă personală pe site-ul CasaCurata.md.

 

Alege metoda de plată “PAYNET - ACHITARE CU CARDUL ȘI ALTE SISTEME DE PLATĂ”, și plasează comanda.

 

În urmatorul pas vei fi redirecționat pe pagina de plată unde introduci datele după metoda alesă. Completeaza căsuța alăturată cu numărul de telefon cu care ești înregistrat pe Paynet.

 

Verifică cu acuratețe numărul introdus. Dacă numărul este corect, pe ecra apare un mesaj de confirmare. Dupa ce finalizezi plata pentru produsele alese, vei primi 5% cashback direct pe portofelul Paynet.

 

Ce faci cu cashback-ul? Orice îți dorești: plătește facturi, transferă unui prieten, folosește banii atunci când plătești cumpărături online cu Paynet pe site-urile parteneri noștri unde este disponibil ca metodă de plată (la fel ca și Visa sau Mastercard). Urmărește pagina de Facebook pentru a fi la curent cu alte oferte de cashback care vor aparea în curând.

*Oferta de 5% cashback la comezile online de pe CasaCurata.md este valabilă până pe 30 aprilie, 2021.

Mai multe
CÂȘTIGĂ 10 MII DE LEI CU PAYNET
feb 15, 2021
Înregistrează-te gratuit!

În luna februarie, echipa Paynet celebrează recunoștința și încrederea oamenilor! Vă mulțumim că ați ales să utilizați serviciile noastre de plăți online. Suntem 100 de mii utilizatori pe Paynet. Cea mai faină experiență a noastră de-a lungul timpului a fost și este comunicarea cu utilizatorii portofelului: fiecare din voi ne ajuta să dezvoltăm produsul și să oferim servicii la cel mai înalt nivel. VĂ MULȚUMIM! Și cum “MULȚUMESCUL” nu-l poți pune în buzunar, am hotărât să mulțumim în moneda națională!

În perioada 15 februarie - 28 februarie 2021 achită orice facturi sau servicii cu aplicația Paynet, în sumă minim de 100 MDL, și ai ocazia să primești 10 mii de lei în portofel. Cu cât mai multe facturi achitate, cu atât șansele de a primi marele premiu sunt mai mari! Vom identifica utilizatorul cu cele mai multe achitări efectuate! Poți plăti nu doar facturile personale, dar și a părinților, vecinilor, rudelor, etc. Şi aceasta nu e tot, respectând condițiile concursului, încă 2 participanți vor fi premiați cu câte 1000 lei și respectiv cu 500 lei, care vor fi transferați direct pe portofelul Paynet. La concurs participă toți utilizatorii Paynet.

Dacă încă nu ești utilizator Paynet, descarcă aplicația Paynet și înregistrează-te gratuit! Plătește orice factură ușor, rapid și în siguranță!

Concursul se va desfășura în perioada 15 februarie - 28 februarie 2021. Pe data de 1 martie vom alege câștigătorii, mai multe detalii le găsiți în regulament oficial.
 

Ți-a plăcut aplicația Paynet?

Depunem foarte mult efort ca să oferim servicii de plată de cea mai înaltă calitate. Lasă-ne un feedback în App Store sau Google Play.
 

Ai întrebari?

Contactează-ne la numărul de telefon, Skype, Viber sau Whats App: (+373) 68 425 125
Scrie-ne pe Facebook sau Instagram.

Mai multe
Articole pe pagină: