NOU: Identificarea digitală a clientului — disponibilă din aplicația Paynet
mai 30, 2023
IMAGE

Cu siguranță că ai auzit deja de Paynet, alternativa bancară digitală care te ajută să-ți controlezi mai bine banii. Cu Paynet poți să deschizi un cont în câteva secunde, direct din aplicație, poți cheltui bani oriunde în lume, poți transfera bani în orice cont bancar din Moldova sau peste hotare (UE), și multe altele. Nu este nevoie să vizitezi vreun ghișeu pentru a deschide cont și să utilizezi Paynet. Verificarea identității cu un act de identitate se face online, din orice colț al lumii!

Suntem încântați să anunțăm lansarea soluției noastre de identificare digitală pentru deschiderea contului și comandarea cardului Paynet Mastercard. Această soluție inovatoare permite verificarea identității într-un mod rapid, sigur și convenabil, utilizând tehnologia digitală.

Cu această nouă soluție, procesul de deschidere a unui cont și de comandare a cardului Mastercard a devenit mult mai ușor și mai eficient decât în trecut. Nu mai trebuie să te deplasezi la un punct fizic pentru a-ți verifica identitatea. Acum poți face totul online, din orice colțt al lumii, în doar câteva minute.

Procesul este simplu: încarcă pozele documentului de identitate valabil și în doar 3 pași îți poți deschide un cont 100% online. Noi vom verifica apoi documentul tău de identitate utilizând tehnologii de recunoaștere facială, astfel încât să îți confirmăm identitatea în mod sigur și eficient.

Această soluție de identificare digitală este una dintre cele mai sigure și mai eficiente modalități de verificare a identității clientului. Datele tale personale sunt protejate, astfel încât să te poți simți în siguranță atunci când utilizezi contul Paynet.

Suntem mândri să lansăm această nouă soluție de identificare digitală și suntem convinși că va oferi clienților noștri o experiență mai rapidă, mai sigură și mai convenabilă în procesul de deschidere a contului și comandare a cardului Paynet Mastercard.

Descarcă aplicația Paynet și identifică-te online. E atât de simplu, ai nevoie doar de actul de identitate, iar de restul — avem grijă noi.

Ai întrebări? Te consultăm oricând!
Contactează-ne la numărul de telefon, Skype, Viber sau Whats App: (+373) 68 425 125. Scrie-ne pe Facebook sau Instagram.

Mai multe
Acum poți primi orice tip de plăți sociale și pe Paynet!
apr 13, 2023
Plati sociale

NOU! Acum poți primi orice tip de indemnizații, alocații sociale, ajutor financiar, pensii și alte 29 de plăți sociale disponibile în Republica Moldova. Activează Plățile Sociale în aplicație. Plăţile sociale vor fi transferate lunar, conform graficului, direct la contul tău Paynet. Retrage banii cu cardul, la orice bancomat din Moldova.

Cum funcționează?
Fiecare client poate activa Plățile Sociale în aplicația Paynet. Serviciul se activează în câteva secunde. Intră în aplicația Paynet, alege Plăți Sociale și apasă activează! Serviciul Mpay și CNAS primesc de la noi solicitare automatizată că ați activat serviciul și următoarea plată socială va veni în contul tău Paynet. Urmează să-ți deschizi și un card Paynet pentru a putea face plăți online și în magazine, sau a retrage bani de la orice bancomat.
NU este necesar să depui careva cereri adiționale. La Paynet totul e simplu și rapid, direct din aplicație.

Card cu Tarife plan Social
Fiecare  utilizator ai contului Paynet care primește plăți sociale va avea tarife avantajoase. Nu există comisioane ascunse sau taxe de activare sau primire a plăților sociale în contul Paynet.
1. Emiterea și deservirea cardului Paynet sunt GRATUITE
2. Retrage bani la orice bancomat din Moldova GRATUIT - 15.000 lei/lună
3. Plătește cumpărături online sau în magazine, în Moldova sau peste hotare
4. Plătește servicii și facturi direct din aplicația Paynet
5. Transferă și primește bani în Moldova și peste hotare
NU există taxe sau comisioane pentru activarea și primirea plăților sociale în contul Paynet!

Cum obțin cardul Paynet?
Descarcă aplicația Paynet și înregistrează-te.
Comandă cardul. E gratuit. Noi ți-l livrăm acasă, tot gratuit.

Cum voi primi plățile sociale?
Plăţile sociale vor fi transferate lunar, conform graficului, direct la contul tău Paynet, de unde retragi oricând, la oricare bancomat din Moldova. Atunci când vei primi o plată socială, noi îți vom trimite o notificare.
Utilizatorii care vor primi plăți sociale, vor avea un plan tarifar avantajos. Planul Tarifar Social e disponibil în meniul Plăți Sociale din aplicația Paynet.

Ai întrebări? Te consultăm oricând!
Contactează-ne la numărul de telefon, Skype, Viber sau Whats App: (+373) 68 425 125. Scrie-ne pe Facebook sau Instagram.

Mai multe
Anunț campanie 5% cashback
apr 11, 2023
IMAGE

Stimate client Paynet,

Astăzi este ultima zi în care mai poți beneficia de 5% cashback! Sperăm că ai făcut multe cumpărături folosind cardul Paynet și ai primit la fel de mult cashback. 

Campania a fost un succes, astfel foarte multă lume a beneficiat de cashback-ul promis, iar resursele campaniei s-au epuizat mai rapid decât ne-am așteptat.

Îți mulțumim pentru fidelitate și te provocăm să stai aproape, pentru că foarte curând te vom bucura cu noi oferte și beneficii ale cardului Paynet.

Iar dacă încă nu ai un card, îl poți comanda gratuit și rapid.

Mai multe
Articole pe pagină:
Despre Portofel
Acesta este primul Portofel Electronic din Moldova. Plătește facturile comod și de oriunde. Beneficiază de programul de Loialitate, care oferă multe bonusuri și reduceri în magazinele și localurile din Moldova.

Facebook

Descarcă aplicația AICI