Anunț campanie 5% cashback
mar 28, 2023
IMAGE

Stimate client Paynet,


Te informăm că în curând Campania 5% cashback la toate plățile cu cardul Paynet Mastercard va lua sfârșit. Utilizatorii noștri au beneficiat din plin de această promoție!

Te îndemnăm în continuare să utilizezi cardul Paynet Mastercard pentru beneficiile și comoditatea pe care o oferă la achitările online și în magazine. Iar noi pregătim să lansăm o noua ofertă, foarte curând!

Urmărește noutățile!

Îți mulțumim pentru loialitate!

Mai multe
Primește 5% cashback la toate plățile cu cardul Paynet Mastercard
mar 06, 2023
Cashback Paynet Mastercard

Avem o veste excelentă pentru toți cei care dețin deja un card Paynet Mastercard virtual sau fizic! Începând de azi, la orice cumpărătură online sau în magazin, primești 5% cashback! Asta înseamnă că după fiecare plată efectuată, Paynet îți întoarce banii înapoi în doar câteva secunde. Nu trebuie să aștepți 14 zile sau o lună pentru a primi cashback, banii sunt transferați imediat în contul tău. De asemenea, vei primi notificări în timp real cu privire la cashback-ul primit. Banii devin disponibili pentru utilizare imediat după efectuarea plății, fără rețineri sau restricții. 

Testează chiar acum, cumpără-ți o cafea și vezi cât de repede primești cashback-ul. Doar o singură regulă se aplică: mai multe plăți efectuate = mai mult cashback acumulat.

• Unde se poate achita pentru a primi cashback?

Poți achita oriunde, atât în magazinele online sau fizice din Moldova, cât și în cele din străinătate, care acceptă plata cu cardul.

• Cât cashback primești?

Pentru fiecare plată efectuată, vei primi 5% cashback, maxim 100 lei per tranzacție. Această ofertă este valabilă între 6 martie și 6 mai 2023. Cu cât faci mai multe plăți, cu atât primești mai mult cashback.

• Încă nu ai card Paynet Mastercard?

Comandă cardul virtual sau fizic folosind aplicația Paynet. Cardul virtual se emite în 30 de secunde și poate fi atașat la Apple Pay sau Google Pay. Cardul fizic este livrat gratuit până la ușa ta.

 • Care sunt costurile?

Cardul Paynet Mastercard este gratuit. Nu există taxe lunare sau anuale de deservire și nu există comisioane ascunse. Este unul dintre cele mai avantajoase carduri din acest punct de vedere. Poți folosi cardul în orice moment și în orice loc.

• Este cardul valabil doar în Moldova?

Nu, cardul Paynet Mastercard este valabil în orice țară. Poți comanda cardul virtual și din străinătate, fără a fi necesară livrarea fizică a cardului. Adaugă-l imediat la Apple sau Google Pay și utilizează-l instant, fie online sau offline.

• Care este avantajul plăților în altă valută?

Atunci când faci plăți în valute străine, cum ar fi EUR sau USD, beneficiezi de cel mai mic curs de schimb valutar, ceea ce reprezintă o economie semnificativă în timpul călătoriilor sau cumpărăturilor din străinătate.

Paynet digitalizează cu success serviciile financiare din Moldova și de peste hotare. Portofelul electronic Paynet este o soluție comodă și rapidă de a efectua plăți, de a primi și de a transfera bani local și internațional. Împreună cu Mastercard, pentru prima dată în Moldova am lansat cardul Virtual, însoțit de cardul tradițional, cel de plastic.

Campania de cashback este organizată cu susținerea Mastercard Moldova. Mai multe detalii le găsiți în regulamentul oficial.

• Ai întrebări?

Contactează-ne la numărul de telefon, Skype, Viber sau Whats App: (+373) 68 425 125
Scrie-ne pe Facebook sau Instagram.

Mai multe
NOU! MoneyGram — disponibil și în portofelul tău Paynet
feb 23, 2023
IMAGE

Noutățile se țin lanț la Paynet - compania de plăți digitale anunță lansarea unei noi funcționalități care va face primirea transferurilor internaționale pe portofelul tău Paynet mult mai accesibilă și mai ușoară.
Începând cu luna februarie, utilizatorii Paynet vor putea primi transferuri MoneyGram din peste 200 de țări, direct în cont sau pe card și îi vor putea retrage de la orice bancomat, oricând doresc.

Acest serviciu nou oferă utilizatorilor Paynet o metodă mai rapidă și mai ușoară de a primi bani. În doar 30 secunde banii ajung în cont, fără a mai fi necesar să treacă prin etapele obișnuite de primire a banilor la bancă. Descarcă aplicația Paynet, primește banii în portofelul tău și retragi-i cu cardul Paynet de la orice bancomat, la orice oră. Comandă cardul Paynet gratuit în aplicație.

Serviciul MoneyGram este disponibil la nivel global, ceea ce face ca primirea de bani de la prieteni și familie din străinătate să fie mult mai ușoară și accesibila. De asemenea, Paynet garantează siguranța și confidențialitatea datelor tale și îți oferă suport tehnic 24/7, atunci când ai nevoie.

Cum poți primi transfer direct în portofelul tău Paynet?
1. Loghează-te
2. Alege din meniul principal “Alimentează”
3. Click “Din transfer internațional/MoneyGram”
4. Introdu datele solicitate

Pentru a beneficia de acest serviciu, actualizează sau descarcă aplicația Paynet disponibilă în App Store sau Google Play.
Pentru mai multe informații, accesează paynet.md sau contactează serviciul support Paynet.

Paynet este o aplicație mobilă de plăți și transfer de bani, care îți oferă un mod rapid și sigur de a face tranzacții financiare. Cu ajutorul acestei aplicații, poți efectua plăți, trimite sau primește bani sau poți efectua donații în doar câteva secunde, direct din portofelul tău Paynet.

Mai multe
Articole pe pagină:
Despre Portofel
Acesta este primul Portofel Electronic din Moldova. Plătește facturile comod și de oriunde. Beneficiază de programul de Loialitate, care oferă multe bonusuri și reduceri în magazinele și localurile din Moldova.

Facebook

Descarcă aplicația AICI