Sesizări ale clienţilor
mai 02, 2024
În calitate de client, experiența ta este extrem de importantă pentru noi la Paynet. Suntem dedicați să oferim servicii de cea mai înaltă calitate și să ne asigurăm că fiecare interacțiune cu noi este pozitivă și satisfăcătoare. În cazul în care întâmpini dificultăți sau ai feedback de oferit, echipa noastră este aici pentru a te asculta și pentru a găsi soluții.

În calitate de client, experiența ta este extrem de importantă pentru noi la Paynet. Suntem dedicați să oferim servicii de cea mai înaltă calitate și să ne asigurăm că fiecare interacțiune cu noi este pozitivă și satisfăcătoare. În cazul în care întâmpini dificultăți sau ai feedback de oferit, echipa noastră este aici pentru a te asculta și pentru a găsi soluții.

Ce sunt sesizările clienților?

Sesizările clienților reprezintă orice feedback, întrebări, sugestii sau reclamații pe care le ai cu privire la serviciile noastre sau la experiența ta cu Paynet. Acestea pot fi legate de orice aspect al serviciilor noastre, inclusiv calitatea, comunicarea sau procesele noastre.

Cum poți face o sesizare?

Există mai multe modalități prin care poți face o sesizare către echipa noastră:

  1. Telefonic: Sună la numărul nostru de asistență pentru clienți: număr scurt 1311 sau (+373) 78 999 998, (+373) 68 425 125 și vorbește direct cu unul dintre reprezentanții noștri. Aceștia sunt pregătiți să te asculte și să îți ofere asistența necesară. Serviciul operațional și suport Paynet este disponibil 24/7

  2. Prin e-mail: Trimite-ne un e-mail la support@paynet.md și detaliază problema sau feedback-ul tău. Vom răspunde prompt pentru a investiga și rezolva situația.

  3. Formularul online: Poți completa un formular disponibil pe site-ul nostru în secțiunea de contact. Asigură-te că furnizezi toate informațiile relevante pentru a ne ajuta să înțelegem mai bine problema sau sugestia ta.

  4. Vizitează-ne personal: Dacă preferi interacțiunea față în față, te invităm să ne vizitezi la sediul companiei, amplasat în mun. Chișinau, bd. Decebal, 6 și să discuți direct cu echipa noastră.

Ce informații ar trebui să furnizez?

Pentru a ne ajuta să investigăm și să soluționăm prompt problema ta, este util să furnizezi următoarele informații:

  • Detalii de identificare: nume, prenume, număr de telefon etc.

  • Descrierea detaliată a problemei sau sigestiei tale.

  • Orice documente sau informații suplimentare care ar putea fi relevante.

Ce se întâmplă după ce am depus o sesizare?

Odată ce primim sesizarea ta, aceasta este înregistrată și investigată de către echipa Paynet. Ne străduim să oferim un răspuns prompt și eficient la orice sesizare primită. Veți primi un răspuns care va include rezultatul investigației noastre și, dacă este necesar, măsurile luate pentru a rezolva problema.

Autoritatea de supraveghere în domeniul protecției consumatorilor de servicii financiare este Comisia Națională a Pieței Financiare (CNPF). Reclamațiile pot fi depuse: prin e-mail (respectându-se reglementările cu privire la forma electronică – cu aplicarea semnăturii electronice) la adresa office@cnpf.md sau prin intermediul oficiilor poștale: la sediul CNPF, în cutia poștală amplasată la intrare în sediul instituției (mun. Chișinău, bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, 77). Numărul de telefon dedicat consumatorului este 022 85 95 95, apel cu tarif normal conform rețelei și tipului de abonament al apelantului.

Echipa Paynet, este dedicată să ofere cea mai bună experiență clienților noștri și să ne asigurăm că fiecare feedback este luat în considerare. Sesizările tale sunt extrem de valoroase pentru noi și ne ajută să ne îmbunătățim constant serviciile. Te încurajăm să nu ezitați să ne contactezi cu orice feedback sau întrebare ai avea. Echipa noastră este aici pentru tine și vrem să facem tot posibilul pentru a îți oferi o experiență pozitivă cu Paynet.


Ai întrebări? Te consultăm oricând!
Contactează-ne la numărul de telefon, TelegramWhatsApp și Viber: (+373) 68 425 125 sau la numărul scurt 1311. Scrie-ne pe Facebook sau Instagram.

Înregistrarea este gratuită!
Log in Înregistrează-te
Înapoi
Despre Portofel
Acesta este primul Portofel Electronic din Moldova. Plătește facturile comod și de oriunde. Beneficiază de programul de Loialitate, care oferă multe bonusuri și reduceri în magazinele și localurile din Moldova.

Facebook

Descarcă aplicația AICI