Alimentarea și retragerea banilor de pe Paynet
aug 06, 2018
Alimentarea și retragerea banilor de pe Paynet are loc prin mai multe metode:  cash - la punctele partenerilor nostri sau terminale, carduri bancare, webmoney, yandex money, qiwi wallet, bitcoin, yandex money
киви кошелек в молдове

Alimentarea și retragerea banilor de pe Paynet are loc prin mai multe metode: cash, carduri bancare, Webmoney, Yandex money, Qiwi wallet, Bitcoin.

Alimentarea portofelului Paynet în numerar se face cu ușurința la unul din oficiile partenerilor nostri: oficii poștale, oficiile companiei Microîmprumut, Moldcell shop, Poșta Moldovei, filialele băncii MAIB, etc. Pentru a verifica adresa exactă a filialelor partenerilor Paynet unde se poate de efectuat alimentarea portofelului, vezi harta interactivă.

O alta metodă comodă de a alimenta portofelul electronic Paynet, cât și de a retrage banii este cu ajutorul cardului bancar. Alimentezi portofelul, apoi alegi să platești pe alte magazine online, tot cu portofelul Paynet. Astfel nu va fi necesar să introduci datele cardului tău, deci cu ajutorul portofelului ai parte de o securitate maxima.

Ai un alt portofel digital?

Avem mulți utilizatori care alimenteaza sau retrag banii pe/de pe alt portofel digital cum ar fi: Webmoney, Yandex Money, Qiwi wallet, Bitcoin. Exact, pe Paynet poți să-ti retragi banii de pe alte portofele. Ce faci cu banii? Orice! – cash out, achită facturile sau transferă unui prieten.

În concluzie putem afirma că portofelul electronic Paynet are o mulțime de avantaje și posibilități pe care le ofera utilizatorilor pentru a le ușura activitațile de zi cu zi, procesul de lucru sau pentru a face plațile mult mai comode și simple chiar și la distanța, atunci cănd sunteți departe de casă.

Încă nu ești utilizator Paynet? ÎNREGISTREAZĂ-TE GRATUIT!

Înregistrarea este gratuită!
Log in Înregistrează-te
Înapoi
Despre Portofel
Acesta este primul Portofel Electronic din Moldova. Plătește facturile comod și de oriunde. Beneficiază de programul de Loialitate, care oferă multe bonusuri și reduceri în magazinele și localurile din Moldova.

Facebook

Descarcă aplicația AICI