Cum să-ți alimentezi contul Paynet: 6 metode simple
mai 29, 2024
Alimentarea contului Paynet este acum mai simplă ca niciodată. Descoperă cele 6 metode prin care poți adăuga bani în portofelul digital Paynet, fie că ești în Moldova sau în străinătate.

Alimentarea contului Paynet este acum mai simplă ca niciodată. Descoperă cele 6 metode prin care poți adăuga bani în portofelul digital Paynet, fie că ești în Moldova sau în străinătate.

  1. Alimetează cu card VISA sau Mastercard
    Poți adăuga bani în contul tău Paynet folosind orice card VISA sau Mastercard emis în țară sau peste hotare. Este rapid și sigur, iar fondurile sunt disponibile instant. (atenție la comisioanele ascunse de la băncile din Moldova)

  2. Alimentează în numerar la partenerii Paynet
    Dacă preferi să alimentezi contul în numerar, ai la dispoziție peste 1000 de locații Paynet în toată Moldova. De exemplu poți găsi un terminal Paynet sau mergi la orice benzinarie Petrom și solicită casierului să alimenteze contul tău Paynet. Găsește cea mai apropiată locație pe hartă.
    *Notă: Alimentarea contului la terminalele Qiwi este temporar indisponibilă. Efectuăm lucrări tehnice, pentru a relua acest serviciu.

  3. Transferă bani prin MIA Plăți Instant
    Transfera bani în contul tău Paynet de pe orice cont bancar din Moldova folosind MIA Plăți Instant cu comision 0%. De exemplu transferă bani de la MAIB către Paynet, de la Moldincobank la Paynet, de la Victoriabank la Paynet și așa mai departe. Transferurile sunt fara comision până în 10.000 MDL. Detalii aici

  4. Transfer de la un prieten
    Dacă ai un prieten care folosește Paynet, poți solicita un transfer Paynet direct în contul tău. Este simplu și rapid, iar banii ajung instantaneu.

  5. Primește transferuri internaționale de bani
    Poți primi bani direct în contul tău Paynet prin transferuri internaționale RIA transfer, MoneyGram. Indiferent de unde vin banii, aceștia vor ajunge în contul tău rapid și în siguranță.

  6. Transfer bancar din Europa
    Dacă ai prieteni sau familie în Europa, aceștia pot trimite bani direct în contul tău Paynet de pe orice cont bancar european. Este o metodă excelentă pentru a primi bani din străinătate fără comisioane mari.

Alege metoda care ți se potrivește cel mai bine și bucură-te de beneficiile oferite de Paynet. Alimentarea contului Paynet nu a fost niciodată mai ușoară!

Încă nu ai card Paynet Mastercard? Comandă acum din aplicație cardul fizic cu livrare GRATUITĂ în țară sau cardul virtual, oriunde în lume.

Ai Întrebări? Te Consultăm Oricând!

Contactează-ne la numărul de telefon, Skype, Viber sau WhatsApp: (+373) 68 425 125. Scrie-ne pe Facebook sau Instagram.

 

Înregistrarea este gratuită!
Log in Înregistrează-te
Înapoi
Despre Portofel
Acesta este primul Portofel Electronic din Moldova. Plătește facturile comod și de oriunde. Beneficiază de programul de Loialitate, care oferă multe bonusuri și reduceri în magazinele și localurile din Moldova.

Facebook

Descarcă aplicația AICI