Paynet lansează campania socială "Un Click cu Impact Mare"
nov 10, 2023
ajuta o mama nevoiasa

Într-un demers de solidaritate și implicare socială, Paynet, pionier în domeniul fintech din Moldova, lansează campania socială "Un Click cu Impact Mare" pentru a oferi sprijin oamenilor aflați în dificultate în Republica Moldova. Primul beneficiar identificat este o mamă nevoiașă - Olesea Drugalau Jitari.

Un Click cu Impact Mare: Cum poți face diferența?

Până în 15.01.2024, oricine poate contribui la această cauză nobilă printr-un simplu click. Comandă gratuit cardul Paynet Mastercard, fie virtual, fie fizic. Pentru fiecare card comandat, Paynet va dona 1 leu în fondul indemnizațieii pentru Olesea Drugalau Jitari.

 

Cardul Paynet Mastercard: Un Instrument de Speranță

Cardul Paynet Mastercard devine un instrument esențial în această campanie, permițând atât într-un click să activeizi plăți sociale, cât și să trimiți și să primești bani de peste hotare la cele mai mici prețuri, să faci plăți în țară și în străinătate, inclusiv prin Google Pay sau Apple Pay. Fiecare card comandat aduce un sprijin financiar semnificativ pentru mamele aflate în dificultate.

 

Cum te poți implica?

  •  Comandă gratuit un card Paynet Mastercard:  Descarcă aplicația Paynet și treci prin procesul simplu de identificare în 3 pași pentru a comanda cardul și susține o mamă nevoiașă.

  •  Contribuie la donație: Fiecare card comandat prin acțiunea ta va adăuga 1 leu în fondul destinat mamei Olesea Drugalau Jitari și altor mame defavorizate.

  •  Implică-te: Spune tuturor despre campanie pe rețelele tale de socializare. Cu cât suntem mai mulți, cu atât impactul este mai mare.

 

Campania "Un Click cu Impact Mare" nu este doar o inițiativă financiară, ci și o expresie a solidarității comunității noastre față de persoanele în dificultate din Moldova. Prin participarea ta, vei face parte dintr-un lanț de sprijin care poate aduce lumina speranței în viața celor care au nevoie de ea.

Despre Paynet: Paynet este o companie inovatoare în domeniul fintech-ului, dedicată aducerii soluțiilor financiare moderne și accesibile comunităților din Moldova. Orientați spre responsabilitate socială, Paynet pune în aplicare acțiuni cu impact mare, în speranța de a elucida și rezolva problemele financiare ale celor aflați în nevoie.

Înregistrarea este gratuită!
Log in Înregistrează-te
Înapoi
Despre Portofel
Acesta este primul Portofel Electronic din Moldova. Plătește facturile comod și de oriunde. Beneficiază de programul de Loialitate, care oferă multe bonusuri și reduceri în magazinele și localurile din Moldova.

Facebook

Descarcă aplicația AICI