5% cashback la toate plățile cu cardul Paynet
mar 31, 2023
IMAGE

Îți mulțumim pentru interesul acordat campaniei noastre de 5% cashback, care s-a desfășurat în luna martie, și pentru feedback-ul pozitiv pe care l-am primit. Ne-am bucurat să aflăm că ai apreciat oferta noastră și am decis să o prelungim, pentru a-ți oferi ocazia de a economisi în continuare.

De aceea, între 31 martie și 6 mai 2023, poți beneficia de aceeași ofertă atractivă: 5% cashback la orice cumpărătură efectuată cu cardul Paynet Mastercard. 

Alege să achiți cu cardul Paynet Mastercard oriunde, atât online cât și în magazinele din Moldova și din străinătate, care acceptă plata cu cardul, și poți acumula cashback pentru fiecare plată efectuată. 

Încearcă chiar acum. Doar o singură regulă se aplică: mai multe plăți efectuate = mai mult cashback acumulat.

• Cât cashback primești?

Pentru fiecare plată efectuată, vei primi 5% cashback, maxim 100 lei per tranzacție, dar nu mai mult de 1000 lei în perioada campaniei.

• Încă nu ai card Paynet Mastercard?

Comandă cardul virtual sau fizic folosind aplicația Paynet. Cardul virtual se emite instant. Adaugă-l la Apple Pay sau Google Pay și achită doar cu telefonul. Cardul fizic este livrat gratuit până la ușa ta.

 • Care sunt costurile?

Cardul Paynet Mastercard este gratuit. Nu există taxe lunare sau anuale de deservire și nu există comisioane ascunse. Este unul dintre cele mai avantajoase carduri din acest punct de vedere. Poți folosi cardul în orice moment și în orice loc.

• Este cardul valabil doar în Moldova?

Nu, cardul Paynet Mastercard este valabil în orice țară. Poți comanda cardul virtual și din străinătate, fără a fi necesară livrarea fizică a cardului. Adaugă-l imediat la Apple sau Google Pay și utilizează-l instant, fie online sau offline.

• Care este avantajul plăților în altă valută?

Atunci când faci plăți în valute străine, cum ar fi EUR sau USD, beneficiezi de cel mai mic curs de schimb valutar, ceea ce reprezintă o economie semnificativă în timpul călătoriilor sau cumpărăturilor din străinătate.

Paynet digitalizează cu success serviciile financiare din Moldova și de peste hotare. Portofelul electronic Paynet este o soluție comodă și rapidă de a efectua plăți, de a primi și de a transfera bani local și internațional. Împreună cu Mastercard, pentru prima dată în Moldova am lansat cardul Virtual, însoțit de cardul tradițional, cel de plastic.

Campania de cashback este organizată cu susținerea Mastercard Moldova. Mai multe detalii le găsiți în regulamentul oficial.

• Ai întrebări?

Contactează-ne la numărul de telefon, Skype, Viber sau Whats App: (+373) 68 425 125
Scrie-ne pe Facebook sau Instagram.

Înregistrarea este gratuită!
Log in Înregistrează-te
Înapoi
Despre Portofel
Acesta este primul Portofel Electronic din Moldova. Plătește facturile comod și de oriunde. Beneficiază de programul de Loialitate, care oferă multe bonusuri și reduceri în magazinele și localurile din Moldova.

Facebook

Descarcă aplicația AICI