Apple Pay este disponibil acum și pentru clienții Paynet
ian 17, 2023
IMAGE

Apple Pay este o modalitate simplă, sigură și privată de a plăti cu iPhone, Apple Watch, iPad și Mac.

Chișinău —17 Ianuarie, 2023 - Începând de astăzi deținătorii cardurilor Paynet - primul portofel electronic din Moldova, se pot bucura de Apple Pay - o modalitate simplă, sigură și privată de a plăti cu doar câteva atingeri în maximă siguranță.

Pentru a efectua o plată contactless va fi suficient să apropiați iPhone-ul sau Apple Watch-ul de terminalul de plată. Orice tranzacție prin Apple Pay este securizată datorită autentificării prin Face ID, Touch ID sau cu ajutorul parolei, de asemenea prin intermediul codului dinamic de unică folosință. Apple Pay este acceptat în magazinele alimentare, farmacii, taxiuri, restaurante, cafenele, magazine cu amănuntul și multe alte locuri.

Clienții pot folosi, de asemenea, Apple Pay pe iPhone, iPad și Mac pentru a face cumpărături mai rapide și mai convenabile în aplicații sau pe web, utilizând Safari, fără a fi nevoie să creeze conturi sau să introducă în mod repetat informații de expediere și facturare. Apple Pay facilitează, printre altele, plata pentru livrări de produse alimentare, cumpărături online, transport, parcare și multe altele. Apple Pay poate fi folosit și pentru a efectua plăți în aplicațiile Apple Watch.

Securitatea și confidențialitatea sunt esențiale pentru Apple Pay. Când clienții folosesc cardurile virtuale sau fizice Paynet cu Apple Pay, numerele reale ale cardurilor nu se salvează pe dispozitiv sau serverele Apple. În schimb, se atribuie un număr unic de cont al dispozitivului, care este criptat și stocat în Secure Element, un cip certificat standard, conceput pentru a stoca informațiile de plată în siguranță pe dispozitiv.

Apple Pay este ușor de configurat. Pe iPhone, pur și simplu deschideți aplicația Wallet, atingeți + și urmați pașii pentru a adăuga cardul virtual sau fizic Paynet. Odată ce un client adaugă un card pe iPhone, Apple Watch, iPad și Mac, poate începe să utilizeze Apple Pay imediat pe acel dispozitiv, continuând să primească toate recompensele și beneficiile oferite de cardurile Paynet.

Pentru mai multe detalii cu privire la Apple Pay accesați: http://www.apple.com/apple-pay/ 
Pentru mai multe detalii cu privire la cardurile Paynet accesați: https://paynet.md/ro/cards

Înregistrarea este gratuită!
Log in Înregistrează-te
Înapoi
Despre Portofel
Acesta este primul Portofel Electronic din Moldova. Plătește facturile comod și de oriunde. Beneficiază de programul de Loialitate, care oferă multe bonusuri și reduceri în magazinele și localurile din Moldova.

Facebook

Descarcă aplicația AICI