NOU: Identificarea digitală a clientului — disponibilă din aplicația Paynet
mai 30, 2023
IMAGE

Cu siguranță că ai auzit deja de Paynet, alternativa bancară digitală care te ajută să-ți controlezi mai bine banii. Cu Paynet poți să deschizi un cont în câteva secunde, direct din aplicație, poți cheltui bani oriunde în lume, poți transfera bani în orice cont bancar din Moldova sau peste hotare (UE), și multe altele. Nu este nevoie să vizitezi vreun ghișeu pentru a deschide cont și să utilizezi Paynet. Verificarea identității cu un act de identitate se face online, din orice colț al lumii!

Suntem încântați să anunțăm lansarea soluției noastre de identificare digitală pentru deschiderea contului și comandarea cardului Paynet Mastercard. Această soluție inovatoare permite verificarea identității într-un mod rapid, sigur și convenabil, utilizând tehnologia digitală.

Cu această nouă soluție, procesul de deschidere a unui cont și de comandare a cardului Mastercard a devenit mult mai ușor și mai eficient decât în trecut. Nu mai trebuie să te deplasezi la un punct fizic pentru a-ți verifica identitatea. Acum poți face totul online, din orice colțt al lumii, în doar câteva minute.

Procesul este simplu: încarcă pozele documentului de identitate valabil și în doar 3 pași îți poți deschide un cont 100% online. Noi vom verifica apoi documentul tău de identitate utilizând tehnologii de recunoaștere facială, astfel încât să îți confirmăm identitatea în mod sigur și eficient.

Această soluție de identificare digitală este una dintre cele mai sigure și mai eficiente modalități de verificare a identității clientului. Datele tale personale sunt protejate, astfel încât să te poți simți în siguranță atunci când utilizezi contul Paynet.

Suntem mândri să lansăm această nouă soluție de identificare digitală și suntem convinși că va oferi clienților noștri o experiență mai rapidă, mai sigură și mai convenabilă în procesul de deschidere a contului și comandare a cardului Paynet Mastercard.

Descarcă aplicația Paynet și identifică-te online. E atât de simplu, ai nevoie doar de actul de identitate, iar de restul — avem grijă noi.

Ai întrebări? Te consultăm oricând!
Contactează-ne la numărul de telefon, Skype, Viber sau Whats App: (+373) 68 425 125. Scrie-ne pe Facebook sau Instagram.

Înregistrarea este gratuită!
Log in Înregistrează-te
Înapoi
Despre Portofel
Acesta este primul Portofel Electronic din Moldova. Plătește facturile comod și de oriunde. Beneficiază de programul de Loialitate, care oferă multe bonusuri și reduceri în magazinele și localurile din Moldova.

Facebook

Descarcă aplicația AICI