MoneyTO și Paynet au lansat transferul de bani în Moldova pe cardurile Mastercard
feb 01, 2024
Paynet, în colaborare cu compania britanică MoneyTO,  au lansat serviciul de transfer de bani pe cardurile Mastercard emise de orice bancă din Moldova.

Paynet, în colaborare cu compania britanică MoneyTO,  au lansat serviciul de transfer de bani pe cardurile Mastercard emise de orice bancă din Moldova. Clienții pot primi acum transferurile de bani din Marea Britanie în câteva secunde, 100% online.

Cooperarea cu Paynet continuă strategia MoneyTO de a-și consolida prezența pe piața de transfer de bani din Republica Moldova și de a extinde gama de servicii și produse oferite clienților săi. MoneyTO efectuează transferuri de bani în Moldova de mai bine de 10 ani și demonstrează o creștere constantă în această direcție. Dacă anterior transferurile puteau fi primite în numerar la punctele comerciale de deservire sau în conturi bancare, acum, datorită cooperării cu Paynet, clienții au mai multe opțiuni, iar transferurile au devenit posibile și pe cardurile Mastercard.

„Compania noastră încearcă să creeze nu numai soluții financiare convenabile, ci și să fie un promotor al schimbării pozitive în societate. Apreciem încrederea și sprijinul clienților noștri, iar echipa noastră va continua să îmbunătățească și să extindă serviciile noastre pentru a satisface așteptările utilizatorilor noștri. Împreună cu MoneyTO, deschidem noi orizonturi pentru locuitorii Moldovei, oferindu-le instrumente financiare convenabile și accesibile pentru a-și îmbunătăți viața de zi cu zi”, a declarat CEO-ul Paynet, Călin Gryadchenko.

 „Clienții noștri din Moldova au fost interesați de transferuri direct pe card – este convenabil, rapid și de încredere. Cooperarea noastră cu Paynet ne-a permis să le oferim un serviciu care simplifică foarte mult procesul de primire a transferurilor. Nu este nevoie să stați la coadă sau să faceți schimb de valută. Totul a devenit mult mai ușor cu MoneyTO”, spune directorul companiei MoneyTO, Galina Selicka.

Transferurile din Marea Britanie în Moldova pot fi trimise online pe site-ul www.moneyto.co.uk sau prin aplicația mobilă MoneyTO, care este disponibilă și în limba română. Este suficient să cunoști numele, prenumele și numărul cardului al destinatarului. Transferul este primit direct pe cardul Mastercard în moneda națională – lei moldovenești. Comisionul este unul dintre cele mai mici de pe piață – 1 GBP per transfer, indiferent de suma transferului. Pentru clienții noi, MoneyTO rulează o promoție în care puteți efectua primele două transferuri absolut gratuit.

Încă nu ai un card Mastercard? Comandă acum din aplicație cardul Paynet Mastercard fizic cu livrare GRATUITĂ în țară sau cardul virtual, oriunde în lume.

Ai Întrebări? Te Consultăm Oricând!

Contactează-ne la numărul de telefon, Skype, Viber sau WhatsApp: (+373) 68 425 125. Scrie-ne pe Facebook sau Instagram.

Înregistrarea este gratuită!
Log in Înregistrează-te
Înapoi
Despre Portofel
Acesta este primul Portofel Electronic din Moldova. Plătește facturile comod și de oriunde. Beneficiază de programul de Loialitate, care oferă multe bonusuri și reduceri în magazinele și localurile din Moldova.

Facebook

Descarcă aplicația AICI