Acum poți primi orice tip de plăți sociale și pe Paynet!
apr 13, 2023
Plati sociale

NOU! Acum poți primi orice tip de indemnizații, alocații sociale, ajutor financiar, pensii și alte 29 de plăți sociale disponibile în Republica Moldova. Activează Plățile Sociale în aplicație. Plăţile sociale vor fi transferate lunar, conform graficului, direct la contul tău Paynet. Retrage banii cu cardul, la orice bancomat din Moldova.

Cum funcționează?
Fiecare client poate activa Plățile Sociale în aplicația Paynet. Serviciul se activează în câteva secunde. Intră în aplicația Paynet, alege Plăți Sociale și apasă activează! Serviciul Mpay și CNAS primesc de la noi solicitare automatizată că ați activat serviciul și următoarea plată socială va veni în contul tău Paynet. Urmează să-ți deschizi și un card Paynet pentru a putea face plăți online și în magazine, sau a retrage bani de la orice bancomat.
NU este necesar să depui careva cereri adiționale. La Paynet totul e simplu și rapid, direct din aplicație.

Card cu Tarife plan Social
Fiecare  utilizator ai contului Paynet care primește plăți sociale va avea tarife avantajoase. Nu există comisioane ascunse sau taxe de activare sau primire a plăților sociale în contul Paynet.
1. Emiterea și deservirea cardului Paynet sunt GRATUITE
2. Retrage bani la orice bancomat din Moldova GRATUIT - 15.000 lei/lună
3. Plătește cumpărături online sau în magazine, în Moldova sau peste hotare
4. Plătește servicii și facturi direct din aplicația Paynet
5. Transferă și primește bani în Moldova și peste hotare
NU există taxe sau comisioane pentru activarea și primirea plăților sociale în contul Paynet!

Cum obțin cardul Paynet?
Descarcă aplicația Paynet și înregistrează-te.
Comandă cardul. E gratuit. Noi ți-l livrăm acasă, tot gratuit.

Cum voi primi plățile sociale?
Plăţile sociale vor fi transferate lunar, conform graficului, direct la contul tău Paynet, de unde retragi oricând, la oricare bancomat din Moldova. Atunci când vei primi o plată socială, noi îți vom trimite o notificare.
Utilizatorii care vor primi plăți sociale, vor avea un plan tarifar avantajos. Planul Tarifar Social e disponibil în meniul Plăți Sociale din aplicația Paynet.

Ai întrebări? Te consultăm oricând!
Contactează-ne la numărul de telefon, Skype, Viber sau Whats App: (+373) 68 425 125. Scrie-ne pe Facebook sau Instagram.

Înregistrarea este gratuită!
Log in Înregistrează-te
Înapoi