Despre comunitatea Paynet și opțiunile valabile la moment

Informația de care aveți nevoie pentru a înțelege ce este Paynet și ce avantaje obții cu noi. Te așteptăm în familie, cu reduceri, bonusuri și facilități!

 
Sarcina

Făcând parte dintr-un grup de companii concentrate pe livrarea calității unei multitudini de prestatori de servicii din întreaga lume, Paynet își propune să creeze cele mai bune instrumente pentru a-ți îmbunătăți relațiile financiare și a le face cât mai ușor de gestionat. De la această idee a pornit conceptul Portofelului Electronic Paynet. Axându-ne pe necesitățile tale și cu ajutorul unei echipe de oameni tineri, energici și creativi, am dezvoltat un serviciu care se distinge prin calitate operațională excelentă, design estetic și ușor de folosit, și cel mai important - atenție la detalii. Ne bucurăm să te salutăm și te invităm să te alături rețelei noastre, pentru că avem încă o mulțime de servicii pentru tine.

Scopul

”Beneficii incluse”, acesta este sloganul și principiul de referință la crearea oricărui produs. Acest principiu stă la baza Portofelului Paynet, oferindu-ți posibilitatea de a accesa cele mai avantajoase beneficii disponibile. Dezvoltat pentru a face față unui stil de viață dinamic, acest produs este cel mai bun instrument de plată, transfer și monitorizare financiară, pe care-l poți lua și accesa de oriunde.

 

Echipa

Specialiștii noștri au experiență bogată în domeniul economiei, IT, procesarea plăților și relații cu clienții. Aceștia sunt întotdeuna în căutare de noi modalități de a-ți oferi o experiență utilă și sigură, dar în același timp eficientă și plăcută.

 
 
Parteneri