Redu Costurile Activităților Tale la Chișinău Arena cu Paynet Mastercard!
iul 08, 2024
Cu cardul Paynet Mastercard, poți beneficia de reduceri la Chișinău Arena, locul perfect pentru activități sportive și de relaxare.

Dacă îți place să te menții activ și să participi la diverse evenimente, avem o veste bună pentru tine! Cu cardul Paynet Mastercard, poți beneficia de reduceri la Chișinău Arena, locul perfect pentru activități sportive și de relaxare.

Ce trebuie să faci?
1. Înregistrează-te pe priceless.com

2. Alege oferta și apasă pe butonul „Beneficiază”

3. Achită cu cardul Paynet Mastercard

4. Beneficiază de 7% reducere la Aquacenter, Tenis și Fitness & Wellness!

 

Despre partenerul nostru:

Chișinău Arena este echipată cu infrastructură modernă și tehnologie de ultimă generație, fiind locul ideal pentru diverse activități sportive și de divertisment. Aici poți participa la evenimente culturale, educaționale, de dezvoltare personală, agrement și relaxare, dar și la expoziții și evenimente publice de interes local și internațional.

Nu rata această oportunitate! Înregistrează-te acum pe priceless.com și profită de 7% reducere la Chișinău Arena cu Paynet Mastercard!

*Oferta este activă până pe 31.07.2026

Încă nu ai card Paynet Mastercard? Comandă acum din aplicație cardul fizic cu livrare GRATUITĂ în țară sau cardul virtual, oriunde în lume.

Ai întrebări? Te consultăm oricând!

Contactează-ne la numărul de telefon, Telegram, WhatsApp și Viber: (+373) 68 425 125 sau la numărul scurt 1311. Scrie-ne pe Facebook sau Instagram.

Înregistrarea este gratuită!
Log in Înregistrează-te
Înapoi
Despre Portofel
Acesta este primul Portofel Electronic din Moldova. Plătește facturile comod și de oriunde. Beneficiază de programul de Loialitate, care oferă multe bonusuri și reduceri în magazinele și localurile din Moldova.

Facebook

Descarcă aplicația AICI