Explorați Chișinăul cu FAST FOX Scooters și cardul Paynet Mastercard!
iul 08, 2024
Cu FAST FOX Scooters și Mastercard Paynet, ai acum ocazia să te bucuri de plimbări accesibile și pline de distracție prin Chișinău.

Îți place să explorezi orașul într-un mod rapid și eficient?
Cu FAST FOX Scooters și Mastercard Paynet, ai acum ocazia să te bucuri de plimbări accesibile și pline de distracție prin Chișinău. Fie că te deplasezi spre serviciu sau pur și simplu te bucuri de o plimbare relaxantă, oferta noastră specială te ajută să economisești și să te bucuri de fiecare călătorie!

Ce trebuie să faci?

  1. Înregistrează-te pe priceless.com

  2. Alege oferta și apăsă pe butonul „Beneficiază”

  3. Achită cu cardul Paynet Mastercard în aplicația FAST FOX Scooters

  4. Beneficiază de 20% reducere pentru fiecare călătorie cu un scooter FAST FOX!

Despre partener:

FAST FOX Scooters oferă un serviciu modern de închiriere a trotinetelor electrice în Chișinău. Descărcă aplicația "FAST FOX Scooters" pentru a începe să explorezi orașul. Trotinetele FAST FOX sunt confortabile, flexibile și ușor de manevrat, perfecte pentru orice deplasare urbană. Cu tehnologie avansată și măsuri de siguranță sporite, îți asigură o experiență de înaltă calitate.

Nu rata această ofertă! Înregistrează-te acum pe priceless.com și primește reduceri pentru fiecare călătorie cu FAST FOX Scooters!

*Oferta este activă până pe 15.08.2024

Încă nu ai card Paynet Mastercard? Comandă acum din aplicație cardul fizic cu livrare GRATUITĂ în țară sau cardul virtual, oriunde în lume.

Ai întrebări? Te consultăm oricând!

Contactează-ne la numărul de telefon, Telegram, WhatsApp și Viber: (+373) 68 425 125 sau la numărul scurt 1311. Scrie-ne pe Facebook sau Instagram.

Înregistrarea este gratuită!
Log in Înregistrează-te
Înapoi
Despre Portofel
Acesta este primul Portofel Electronic din Moldova. Plătește facturile comod și de oriunde. Beneficiază de programul de Loialitate, care oferă multe bonusuri și reduceri în magazinele și localurile din Moldova.

Facebook

Descarcă aplicația AICI