Cardul Paynet Mastercard - control total al finanțelor tale, oriunde în lume! 
feb 10, 2023

Compania Paynet, cu o experiență de 15 ani pe piața de plăți din Republica Moldova, este primul fintech care a reușit să lanseze, într-un timp record, cardul de debit fizic și virtual Paynet Mastercard. 

Călin Gryadchenko, CEO Paynet, a declarat: "Suntem mândri să spunem că am reușit să schimbăm regulile de joc în Republica Moldova. Acordăm clienților noștri un IBAN moldovenesc dar și un IBAN european, ceea ce permite transferuri din sau spre Comunitatea Europeană direct din aplicația mobilă, rapid, ușor și securizat. Conectând acest card Mastercard, care este un produs internațional de plată, la contul Paynet, utilizatorii au acces la orice magazin din lume și pot retrage bani de la orice bancomat din țară sau de peste hotare, la costuri reduse sau chiar gratuit". 

Paynet oferă, de asemenea, o soluție inovatoare pentru piața internațională de plăți prin lansarea unui card bancar virtual împreună cu Mastercard. Natalia Stepanova, Reprezentant Oficiul Mastercard Moldova, a adăugat: "Cardul poate fi atașat ușor în portofelele Google sau Apple și folosit imediat. Astfel pentru persoanele care apreciază timpul și serviciile companiei Mastercard acest produs va fi pe plac". 

Paynet este de patru ani partener al Asociației Naționale a Companiilor din domeniul Tehnologiilor Informaționale și Comunicațiilor. Ana Chirița, Director Proiecte Strategice ATIC, a subliniat: "Această colaborare diversifică oferta de servicii și oferă flexibilitate în a alege cu cine și cum să lucrezi. Sunt convinsă că vor fi și alte servicii asociate cu cardul Paynet în viitor, creând astfel o concurență sănătoasă și echitabilă". 

Compania Paynet are în prezent peste 150 de mii de beneficiari. Anul trecut a fost un an cu multe realizări și parteneriate noi pentru Paynet, care inclusiv a devenit membră a Mastercard, obținând premiul „Game Changer” în cadrul evenimentului internațional Mastercard Day 2022.

Înregistrarea este gratuită!
Log in Înregistrează-te
Înapoi
Despre Portofel
Acesta este primul Portofel Electronic din Moldova. Plătește facturile comod și de oriunde. Beneficiază de programul de Loialitate, care oferă multe bonusuri și reduceri în magazinele și localurile din Moldova.

Facebook

Descarcă aplicația AICI