Magia Crăciunului pe Stil Vechi cu Paynet la Casa Internat din Hâncești
ian 05, 2024
În preajma Crăciunului pe stil vechi, Paynet a adus căldură și bucurie

În preajma Crăciunului pe stil vechi, Paynet a adus căldură și bucurie copiilor de la Casa Internat din Hâncești, transformând ziua de 5 ianuarie într-o experiență minunată. Ne-am unit forțele pentru a împărtăși momente de fericire și zâmbete cu cei care au nevoie de acestea cel mai mult.

Echipa noastră, asemenea anilor trecuți, a devenit Moș Crăciun și spiriduși plini de generozitate, ducând în dar fiecărui copil un cadou special pregătit cu dragoste și atenție. Atmosfera s-a umplut de colinde, dansuri și poezii tradiționale, iar copiii au fost în centrul acestei magii de sărbătoare.

Călin Gryadcenko, CEO-ul Paynet, a transmis un mesaj călduros despre această acțiune caritabilă: "Prin unirea forțelor noastre, atât cu partenerii, cât și în echipa Paynet, am reușit să aducem din nou zâmbete pe chipurile copiilor minunați de la Casa Internat din Hâncești. Pentru noi, tradiția de a împărtăși bucuria Crăciunului cu cei mai puțin norocoși este o valoare de bază."

Partenerii Paynet au fost, de asemenea, esențiali în această inițiativă caritabilă, contribuind la reușita evenimentului. Gryadcenko a adăugat: "Le mulțumim din inimă partenerilor noștri dragi pentru sprijinul acordat, datorită cărora am reușit să aducem un strop de magie în viața acestor copii frumoși."

Echipa Paynet reafirmă angajamentul său de a continua această tradiție minunată, conștientă de impactul pozitiv pe care îl are în comunitate. An de an, ne străduim să contribuim la crearea unor amintiri de neuitat și să aducem lumină în viețile celor care au nevoie de sprijinul nostru.

În spiritul sărbătorilor, Paynet transmite tuturor urări de fericire, iubire și prosperitate! Suntem bucuroși să fim o sursă de lumină și speranță și privim cu optimism la noul an, știind că împreună putem construi un viitor mai luminos pentru toți.

Înregistrarea este gratuită!
Log in Înregistrează-te
Înapoi
Despre Portofel
Acesta este primul Portofel Electronic din Moldova. Plătește facturile comod și de oriunde. Beneficiază de programul de Loialitate, care oferă multe bonusuri și reduceri în magazinele și localurile din Moldova.

Facebook

Descarcă aplicația AICI